Türk Telekom ve Firefox

0
St
Limitli ADSL kullanıcıları birkaç gün öncesine kadar ADSL kota sayfalarını Mozilla Firefox ile ziyaret edemezken, artık bu mükemmel site biz Firefox kullanıcıları için de işlevsel hale getirildi.
Yalnız dikkatimizden kaçmayan nokta Türk Telekom'un açıklaması oldu:

UYARI: Şu anda FIREFOX 1.5 tarayıcısı kullanıyorsunuz. FIREFOX 1.5 taracısıyındaki bir hatadan dolayı sayfa görüntüleme problemi yaşanmıştır. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra, sayfa FIREFOX 1.5 tarayıcısına uyumlu hale getirilmiştir.

Türk Telekom'un basit bir html sayfasını bile yapamayıp, suçu Firefox'a atması bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü göstermeye yetiyor sanırım. (Not: Eğer böylesine basit bir sayfada, gerçekten Firefox'tan kaynaklanan bir görüntüleme sorunu, standartlara uymama durumu varsa ilgililer lütfen bildirsinler. Sorunla bizzat ilgileneceğimi buradan ilan ediyorum)

Görüşler

0
eoy
Bu yeni bir haber mi?
Aynı ibare orada uzun süredir duruyor ve hafızam beni yanıltmıyorsa limitli 256 kullanıcısı olarak ben, firefox ile ne kadar internet kullandığımı görebiliyordum. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?
0
setcom_2000
Bu haber fazlamesai'de daha önce de yayınlandı. Yeni bir haber değil ve arap-ingiliz (türk) telekom bunu firefox 1.5 ilk çıktığında düzeltti ve o uyarıyı koydu. Ben aylardır firefox ile kota bilgilerime bakabiliyorum. Sayfanın tek can sıkıcı noktası aylardır aynı uyarı iletisini onaylamanızın gerekmesi.
0
kadavra009
arkadaşlar bu konu yeni degilki daha önceden lapis forumda da tartışılmış ve hatta o sayfayı hazırlayan beyfendi de tartışmaya katılmış firefox un 1.5 öncesi sürümlerdeki bir bug dan dolayı öle bir uyarı oldugunu açıklamıştı sizlere link vermek için forumu inceledim ancak ya benim beceriksizligimden yada konunun silinmiş olmasından bulamadım...
0
karaltan
buraya yakışmamış bu haber. ayrıca yazım hatalarına da dikkat! "FIREFOX 1.5 taracısıyındaki bir" tarayıcı olacaktı.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Katı Yakıt Oksit Pili Enerji Sorununu Çözebilecek Mi?

FZ

VESTEL, iki yılda yaklaşık 20 milyon dolar harcadığı ve hidrojen kullanarak enerji ürettiği yakıt pili teknolojisinin ürünlerini vitrine çıkarıyor. Yıl sonundan önce piyasaya çıkarılacak 'katı oksit yakıt pili' ile evlerin ısınma ve aydınlanma ihtiyaçları ilk aşamada doğalgaz-elektrik faturalarının yüzde 85'i, 2008 sonundan itibaren de yüzde 10'u kadar bir harcamayla karşılanabilecek.

Neden Xnuke Sistemleri?

korhan

Beni uzun zamandan beridir rahatsız eden ve şu son zamanlarda daha bir gözüme batan bir durum var. Bu Xnuke sistemler çok fazla kullanılıyor, o site senin bu site benim (surf) yapalım diyorsun, ya da bir arama motoruna girmişsin sana liste vermiş aramaya derinlemesine dalmışsın ve açılan bir pencere "şu sayfayı görmeniz yasak üyelik için tıklayın", site içinde bir yerlere gitmeye çalışıyorsunuz, "hooop kardeşim," diyor, "buraya girmek için üye olman gerekli"...

Neden bu kadar fazla hazır betik kullanılarak siteler yapılıyor? Yoksa site yapmak çok mu zor, birkaç satır HTML ile yapılımıyor da illa Xnuke sistemlerden biri kuruluyor?

SuperOnline`ın yeni teknoloji uygulaması!!!

sundance

Yıllardır ciddi bir problem olan aynı dialup hesabını birden fazla kişinin kullanması sorununa, SuperOnline fıkra gibi bir çözüm getirmiş!!!

Eğer SOL`dan bir dialup hesabınız varsa ve diyelim ki siz işyerinden bu hesapla Internet`e bağlanmışken, kardeşiniz de evden aynı hesaba login olmaya çalışırsa, bir gün içinde Superonline`dan bir uyarı mailı alıyorsunuz. Eğer birden fazla kişi login olmaya bir daha çalışırsa hesabınız kesilecektir vs. gibi tehditler içeren saçma sapan bir mail. Tebrikler SuperOnline, aynen devam...

Üniversitedeki Radyoaktif Madde

anonim

Hayata verilen değer ve saygı kategorisinden bir haber. FM müdavimlerinden bir anonim bildiriyor:

Bugün saat 14.00-15.00 sıralarında İÜ Fen Fakültesi Fizik Bölümü girişinin yaklaşık 2-3 metre ilerisinde radyoaktif madde içeren bir sandık duruyordu.

Sandığa yaklaşık 4 metre uzaklıkta bulunan profesörler ve araştırma görevlileri dedektör ile ölçüm yaptılar.

Kendi Siteni Kendin Kapat

anonim

Birçok siteye Türkiye'den erişimin yasaklanması gün geçtikçe daha çok internet kullanıcısını rahatsız ediyor. Bu konuda daha fazla kişiyi bilinçlendirmek amaçlı başlatılan bir kampanya ile herkes kendi sitesini kendisi kapatıyor. 20 Ağustos Çarşamba gününe kadar sürecek kampanya detaylarına buradan ulaşılabilir.