Ubuntu -> İstanbul <- Futbol

0
talat
Ubuntunun görücüye çıktığını duyunca ilgilendiğim alt projesi edubuntunun sitesine girdim. Edubuntu ile gelen paketlere baktığımda birkaç yerde istanbul adının gectiğini fark ettim. E ne var bunda diyebilirsiniz, devamını okuyun.
edubuntunun kanalda istanbul nedir diye sordum ve bir adres verdiler: http://live.gnome.org/Istanbul adresine girdiğimde ise uzun süredir screen capturing yapan bir programla karşılaştım ve adamın bu ismi koymasının nedenini öğrendim! :)

Görüşler

0
sundance
Yıllar önce Liverpool'un Stat girişini gördüğümde "Tamam" dedim bu benim takımım :)
0
FZ
Böyle taraftar olsun ciğerimi yesin :) Maçtan sonra İngiliz basını pek hoş sözler sarf etmemişti, ben de üzülmüştüm. Şimdi bunu görünce, duygulandım :)

"Brother, you will never walk alone" diyelim ve Liverpool'dan çıkan insanları düşünelim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu Cep Klavuzu Hazır!

parsifal

Keir Thomas tarafından hazırlanan Ubuntu Cep Klavuzu'nun tam pdf sürümü yayında! İsteyenler basılmış halini sipariş edebilirler.

Shipit, Ubuntu Fesity ile Siparişe Başlıyor

Titus

Ubuntu Linux'un dağıtım yöntemi olan Shipit Ubuntu Edgy ile devre dışı kalmıştı. Ama öyle görünüyor ki Ubuntu Feisty ile ücretsiz CD dağıtımı tekrar başlıyor.

Ubuntu ME

ersin2k

Yeni bir ubuntu sürümü daha yayınlandı. Adı MS Windows Millenium Edition'ı anımsatsa da bu kez daha farklı bir açılıma sahip. Muslim Edition! Ubuntu 7.10 tabanlı dağıtımı aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz.

Ubuntu 7.10 bugün yayınlandı

ersin2k

En sevilen dağıtımlardan Ubuntu'nun yeni versiyonu yayımlandı. Bu sürümde göze çarpan değişiklikler GNOME 2.20, Yeni Plug&Play Printer arayüzü, Compiz Fusion, Hızlı Çözünürlük değiştirebilme, NTFS yazma desteği ve kurulum sırasında partition şifreleme.
ISO Download: http://www.ubuntu.com/getubuntu/download
Kaynak : http://www.ubuntu.com/news/ubuntu-desktop710

Jaunty Jackalope Çıktı!

parsifal

Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope yayında!

Buradan indirebilirsiniz!