Vista'nın Kaynak Kodu

0
darkhunter
Digg'de dolaşırken eğlenceli bir tersine mühendislik denemesi gözüme çarptı. Öyle komik başlığı altında yayınlandığına da bakmayın ;)

Görüşler

0
cross_fire
"runInternetExplorer7" fonksiyonu hoşuma gitti :)
0
starsailor
:D cok guzel ama bide buna copyMacOsCapabilities()
fonsiyonunda eklemek lazim....
0
desenturk
en başta

#include "osx_tiger_features.h";

satırı var zaten :D
0
Tarık
tersine mühendislik? bu derece tersine mühendislik heralde ancak "komik" başlığı altında olabilirdi. teşekkür ediyoruz...
0
cuxticom
Demek ki vistanın XP den tek farkı ie explorer 7 imiş. Şimdi anladım bu vistayı yapmak için niye bu kadar uğraştıklarını
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Superman aranıyor!

anonim

Bugün php.org.tr forumunda yer alan bir iş ilanını aynen kopyalıyorum aşağıya. Yorum sizin. İş ilanı ve gelen cevaplar -> burada.

Selam,
Asp, html, dhtml, java, sql/oracle dhtml, vs... bilen sağlık sektörü odaklı çalışan bilişim firmasında, web siteleri , e-ticaret siteleri tasarımında çalışacak elemanlar arıyoruz.
wml, xml bilgisi olması tercih sebebidir.
İnternet üzerinden bulmama yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler
Dr.Nihal Dizdar
ndizdar@drdata.net

Konuşan Solucan ( Proudly Turk :) )

anonim

Dünyanın ilk konuşan virüsü bir türk tarafından yazıldı. news.com'un haberine göre Microsoft Speech Engine'i kullanan virüs Windows XP bilgisayarlarda açılış müziğinin hemen ardından devreye girerek şöyle konuşuyor;

"How are you. I am back. My name is Mr. Hamsi. I am seeing you. Haaaaaaaa. You must come to Turkey. I am cleaning your computer. 5. 4. 3. 2. 1. 0. Gule gule."

Buradan Karadenizli bir vatandaşımız tarafından yazıldığı tahmin edilen Amus solucanı hakkında F-Secure'dan virüs araştırma direktörü Mikko Hypponen'ın yorumu şöyle "Bu konuştuğunu gördüğüm tek solucan ancak çok gelişmiş olduğunu söyleyemeyeceğim çünkü Visual Basic'de yazılmış"

Adobe Türkiye

parsifal

Adobe'dan Sharpen More bildiriyor...
Bilkom Adobe Türkiye web sayfası görenleri hayretler içinde bırakıyor. One JPG© teknolojisi kullanarak hazırlanan site interaktif kullanımda çığır açıcağa benziyor.

Konu ile ilgili ismini açıklamayan bir yetkili: "Bu Web 2.0, interaktivite filan çeşitli güvenlik açıklıklarını barındıran ortamlar. Bu sebeple biz No nooo® isimli patentli teknolojimizle sitemizi bu hale getirdik. Bunu yaparken, jpg formatının bütün özellikleri sonuna kadar kullanıldı. İnanın bana aynı Jscript gibi, bunca yıldan sonra bile insanların jpg ile neler yapamayacakları hakkında net bir fikirleri yok. Beklentimiz, Ajax gibi bunun da bir standart halini alması."

Türkiye'de bir sistem hikayesi

fsniper

Birkaç gün önce elektronikçi olan ve bilgisayar teknisyenliği de yapan bir arkadaşımın çağrısıyla Türkiye Sanayiciler Odasının bir şubesine ADSL bağlantısı yapmak üzere gittik. Oraya vardığımızda tam bir "Sistem Yönetimi Kabusuyla" karşılaştım.

LG'den Bir İlk! Görünmez Telefon

parsifal

LG'den Sharpen More bildiriyor...
Gizmodo'da yayınlanan habere göre teknoloji devi LG ilk görünmez akıllı telefon'u piyasaya tanıttı. ThroughBoobs® teknolojisi ile üretilen telefon iPhone'a rakip olacağa benziyor.

Ürün tanıtımına katılan izleyicilerin %95'i ne kadar deneselerde telefonu bir türlü göremediklerini belirttiler.