Web Güvenliği Günleri - Ankara

0
musaulker
Web Güvenlik Topluluğu ve OWASP-Türkiye olarak kısa bir aradan sonra yine bir "Web Güvenliği Günleri" etkinliği ile karşınızdayız. Geçtiğimiz Temmuz ayında İstanbul'da düzenlediğimiz ilk "Web Güvenliği Günleri"'den sonra, sıradaki etkinliğimizi Ankara'da düzenliyoruz. 24 Kasım 2007 tarihinde Biltec'in desteğiyle Çankaya Üniversitesi'nde "Web Güvenliği Günleri – Ankara" adı altında bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan etkinlikte, web güvenliğine ilgisi olan herkes, sektörden güvenlik uzmanları ile bir araya gelme fırsatını yakalayacaklar.
Detaylı bilgi ve kayıt için..

İlgili Yazılar

LKD - Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Programı açıklandı

coskung

19-22 Mayıs tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane'de gerçekleştirilecek olan 4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği programı açıklandı.
Senlik ana sayfasına buradan.
Programa buradan erişebilirsiniz.

TBD Bilişim Kongresi, Özgür Yazılım Seminerleri

hcg

Türkiye Bilişim Derneği'nin, 29-30-31 Mayıs günlerinde, Marmara Üniversitesi, Nişantaşı Kampüsü ‐ Erdal İnönü Bilim ve Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği III. Bilişim Kongresi kapsamında:

31 Mayıs Pazar günü, 14.00 ile 15.20 arasında Ana Salon'da Özgür Yazılım Seminerleri yapılacak. Oturum başkanlığı'nı Görkem Çetin yaparken, seminerler Enver Altın, Hakan Uygun ve Cahit Cengizhan tarafından verilecek.

Etkinlik sitesi: http://www.istanbulbilisimkongresi.org.tr

Geri Sayım Başladı, Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek büyük buluşmaya sayılı günler kaldı. Etkinlik programı yavaş yavaş oluşmaya başladı. Miguel de Icaza'nın Mono ve Gnome projelerinden bahsedeceği etkinlikte, FSF Avrupa Başkanı Georg Greve "Özgür Yazılım ve GNU projesinin Ticari, Pratik ve Sosyolojik yönleri" ni anlatırken, Louis Suarez-Potts "Özgür Yazılım, Özgür Topluluklar? Başarıyla İşleyen Topluluklar Geliştirmek" konulu bir sunum yapacak.

Tabi sadece yabancı konuklar yok etkinlikte. Son günlerde adından sıkça bahsedilen Uludağ ekibi de etkinlikte olacak.

Türkiye'de Dijital Oyun Sektörü ve Oyun Geliştiricileri Paneli

mdeniza

TÜBİTAK-SOBAG 107K039 no’lu ve TÜBİTAK 2007/1 tarafından desteklenen “DİJİTAL OYUN KÜLTÜRÜ ve TÜRKİYE’DE GENÇLİĞİN INTERNET CAFE KULLANIM PRATİKLERİ” proje kapsamında 14 Mart 2008 tarihinde Türkiye’de Dijital Oyun Sektörü ve Oyun Geliştiricileri konulu bir tam günlük toplantı gerçekleşecektir.

Bu tam günlük toplantı kapsamında 10:00-12:30 arasında Türkiye’deki oyun geliştiricilerin bir araya geldiği ve endüstrinin durumunun tartışıldığı kapalı çalışma grubu ile 14:00-17:30 arasında ise kamuya açık ücretsiz iki oturumdan oluşan toplantılar gerçekleştirilecektir.

Etkinlik mekanı: Tarih ve Toplum Bilimleri Enstitüsü İstiklâl Cd. Olivyo Geçidi Sk. Rejans Binası Kat: 1 Beyoğlu / İSTANBUL

Kayseri ve Eskişehir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği; 22 Nisan'da Kayseri'de yeni başlayanlara ve veritabanı programcılarına yönelik, 28-29 Nisan'da Eskişehir'de masaüstü, güvenlik ve web/veritabanı uygulamaları üzerine seminerler düzenliyor. -Ayrıntılı bilgi-