Websis 1.0

0
anonim
Bir ay önce bir duyurusunu daha yaptığımız Websis Türkçe PHP/mySQl Portal Motoru o zamanlar sürüm adaylarında görünüyordu. Son sürüm adayına göre tam WYSIWYG editör desteği,ekstra güvenli yönetim alanı, ekstra dökümantasyon gibi özellikleri ile artık olgun bir yazılım. Cyrocom sitesinden Websis'e ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Java(TM) 2 SDK, Standard Edition sürüm 1.4.0 çıktı

conan

En son Ocak sonunda Release Candidate (Sürüm adayı?) haberini gördüğüm J2SE`nin son sürümü olan 1.4.0 çıkmış. (Ya sessiz sedasız çıktı ya da sağırım :) Çıkış bildirisini buradan, dökümanlara buradan, yeni özelliklerine tam buradan, karar verdim indireceğim diyorsanız da buradan ulaşabilirsiniz. ;)

Satılık Tapınak

ctengiz

Borland'dan gelen son haberlere göre, Borland ALM (Application Lifecycle Management) pazarında yoğunlaşmak istediği için efsanevi Delphi'yi de içeren IDE ürünlerini satılığa çıkardı.

Programlamanın Tao´su 5. ve 6. Kitap

FZ

5. Kitap - Bakım

Ve şöyle dedi usta programcı:

"Bir program üç satırı geçtiyse bir gün mutlaka bakıma ihtiyaç duyar."

Markov Zinciri İle Anlamlı Gibi Görünen Metin Üretme

FZ

Markov Zinciri Algoritması

Bu makale özgün bir makale olmayıp Kerninghan ve Pike'ın The Practice of Programming kitabındaki 3. bölümün tercüme edilmiş, kısaltılmış, değiştirilmiş halidir. Makaledeki tüm eksikliklerden, teknik yanlışlıklardan, vs. Emre "FZ" Sevinç sorumludur.

Anlamlı Gibi Görünen (!) Doğal Dil Üretimi

Bir insan dilindeki (İngilizce gibi) cümleleri belli bir...

PostgreSQL'in yeni sürümlerinde kritik hatalar düzeltildi

madness

PostgreSQL 7.2, 7.3 ve 7.4 serilerinde bulunan ve veri bütünlüğünü ilgilendiren bir hata nedeniyle, bu ana sürümlerin yeni alt sürümleri duyuruldu.

Kullanıcıların en kısa zamanda bu yeni sürümlere geçmeleri gerekiyor.

PostgreSQL'in Türkiye'deki FTP yansısı olan ftp6.tr.PostgreSQL.org adresinden yeni sürümler indirilebilir.

Ayrıca aynı FTP sitesinden Red Hat Enterprise Linux, Red Hat 9, Fedora Core 1 ve Fedora Core 2 için gerekli (S)RPM paketleri de indirilebilir.

Ayrıntılar için: http://www5.tr.postgresql.org/news/219.html