Yaşamın Kıyısından...

0
parsifal
Yatağıma yatarken dedim ki: "Hadi bir de şu TV'yi açayım, seyrede seyrede uyurum. Son 1 saattir yatakta kıvranıyorum.
En sonunda dayanadım. Buyrun...

ATV'de bir program, Yaşamın Kıyısından, anladığım kadarıyla Beyoğlu civarlarında gece turlarına çıkıp ilginç haber yakalamaya çalışıyorlar.
Kavga çıkaranlar, sarhoş olanlar, polis, hastane vs. Beyoğlu ve civarında yaşayanlar için günlük görüntüler(hele birde kuş bakışı ise)...
Neyse programın sonunda Internet bölümü var.
Bu bölümde bir çoklarımızın postalarına gelen ilginç, komik vb. mpeg'ler mevcut.
İşte sigorta bu noktada atıyor...
Spiker çıktı ve "Şimdide hafta içinde elimize geçen ilginç olayların olduğu videoları yayınlıyoruz."

Arkadaşlar gelen mpeg'leri bilgisayardan oynatırken full screen yapma nezakatinde bile bulunmadan, kamerayı monitöre dayayayarak çekim yapmışlar. Arka planda monitörden yansıyanlar başlı başına bir bölüm zaten.

Demezler mi adama "Yıllarca yatırım yap, promosyonlar dağıt, yarışmalarda pırt diyene altınları göm, canlı yayın araçları al falan yap filan yap, ama capture teknolojisini unut.
Geçtim capture'ı zaten görüntü dijital, yayına montaj yapamıyormusun???

Kıçı kırık video clip cd'si yaparken bile kalitesine dikkat eden ben ve benim gibiler mi hasta, yoksa "vatandaşa böyle yedirirken kasmaya ne gerek var" diyen TV Programını hazırlayanlar mı??? RTÜK'ün bu gibi olaylara da ceza getirmesi gerekir. "Yayınımız Türk Aile yapısını, gelenek, göreneklerimizi ve en önemlisi de göz zevkimizi bozduğundan 5 yıl boyunca kapatılmıştır." Temiz ve ilkeli yayın için 1 gün karanlık TV eylemi!!!

Son Söz: Siz siz olun gece yatarken Discovery Channel, National Geographic ve Kanal E dışında bir kanal seyretmeyin. (kablo olanlara ek: FTV. TV kartı olanlara ek: Cine 5 ve Teleon yayınları)

Görüşler

0
SHiBuMi
Bu ara TRT bol bol II.Dünya Savaşı belgeseli gösteriyor özellikle Amerikalıların propaganda için Japonlar hakkında çekip sinemalarda yayınlattığı filmler çok komik tamamen beyin yıkama, bir dönemin tarihi belgeleri işte :)

FTV'nin kazara altyazılarını okursan bahsettiğin göz zevkini bozma cezasına türkçeyi katletmeyi de ekleyebilirsin.
0
mambo
Sen takma bunları kafana nasılsa onlar bize iğrenç programlarını geçirmeye, bizde onları seyretmeye alışmışız bir kısır döngüdür gidiyor.
Elbet bitecek bu kabus ama biz görürmüyüz bilmem gece tv seyrederek uyumak istiyenlere ise benim tavsiyem kesinlikle Kanal E (cnbc-e) yada nbc de yayinlanan GIGA programı elemanlar orda half life counter strike vb. oynuyolar seyrediyosun baya zevkli oluyor
0
anonim
sux i$te tek kelime ile.
trt2 ve 3te de 2 tane salak herif bide spiker cikiyor anlatiyor devamli yerli yersiz angut bilgisayar yeniliklerini. en az 1 senelik program heralde.
cnbce de izlenebilir:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Vista Üçlüsü

parsifal

Pek çok alanda meşhur üçlüler vardır.
Bu sefer ki üçlümüz çok farklı bir alanda...
İşte karşınızda Windows Vista Üçlüsü

Seks takıntılı bot ya da Yatay Zeka 2008

sundance

2003 yılında Bilgi Üniversitesi'nde kendisi ile tanışma şansı bulduğumuz Dr. Richard Wallace'ın yapay zeka üzerine araştırmaları ve meşhur botu A.L.I.C.E. birçok kişinin malumu. Kendisiyle uzun süre geçiren bazı arkadaşlarımız, birçok kişiyle olan sohbetlerinden daha doyurucu olduğunu bile itiraf etmişlerdir.

Peki ya Noel Baba rolü yapan bir botun şişkoluğu yüzüne vurulunca sinirlenip, konuyu oral sekse getirmesine ne demeli? Yapay zeka diyemeyeceğimiz kesin.
Sitedeki yorumlardan öğrendiğimiz kadarıyla firma hala botun niye sapıttığını araştırıyormuş :)

Linus Torvalds’a otobüs çarparsa ne olur?

xelon

İnternet'te oradan oraya savrulurken Wikipedia'da Linus Torvalds'ın biyografisine( İngilizce | Türkçe ) denk geldim. Mizah başlığı altındaki "What If Linus Torvalds Gets Hit By A Bus? - An Empirical Study" bağlantısı dikkatimi çekti. Büyük bir keyifle okuduktan sonra Türkçe'ye çevirmek aklıma geldi. Ve işte burdayım.

Yazıyı okuduktan sonra insanın aklına takılmıyor değil, gerçekten Linus Torvalds'a birşey olsa sizce Linux'e ne olur?

Kişiliğiniz Hangi İşletim Sistemine Benziyor?

anonim

Biraz komik ve ilginç, sebepleriyle birlikte hangi işletim sistemi olduğunuzu söyleyen bir test. Bence deneyin: http://bbspot.com/News/2003/01/os_quiz.php

Editörün Notu: Tahmin edin ben hangi işletim sistemi çıktım? ;-)

URL Parametrelerini doğru kullanmayınca başa gelenler

tongucyumruk

Hep ciddi ciddi şeyler yazacak değiliz, biraz da eğlenelim. Bazen (düzeltme: çoğu zaman) en büyük şirketler dahi web üzerinde birşeyler yaparken en basit güvenlik önlemlerini unutabiliyorlar. İşte bu sefer madara olan şirketimiz de sürekli olarak geliştiricilerin ahını almaktan çekinmeyen Oracle. Bu linke tıklayarak kendilerinin URL parametrelerini hiçbir doğrulamadan geçirmeden doğrudan...