Yerli Otomobil Etox Yollarda

0
anonim
Daha önce fazlamesai'de de duyurusu yapılan ve yorumları alınan Etox marka spor arabanın 2.'sinin yollarda olduğu geçenlerde haberlerde yer aldı: Cumhuriyet, Superonline, Hurriyet
Daha önce fazlamesai'de de duyurusu yapılan ve yorumları alınan Etox marka spor arabanın 2.'sinin yollarda olduğu geçenlerde haberlerde yer aldı. Sanırım bir önceki haberden sonra GtG'nin dediği işi ("Arabanin testini hizli tamamlayabilmek icin vardiya usulu direksiyon salliyor olabilirler mi") bitirmiş olmalılar! Ne dersiniz bu haberden sonra Türk'ün Türk'ten başka düşmanı yoktur gibi bir şeye ulaşabilir miyiz?

Görüşler

0
3lobyte
ye benzerlik konusuna değinmek istemiyorum muhakkak arabalar birbirlerine benziyorlar fiesta ya bakın peugeota bakın yeni megane bakın bu arabalar tasarım çizgileri açısından birbirlerine çok yakınlar.
ancak burada dikkat çekilmesi gereken olay şu 1.5 dizel motor g sınıfı komik biraz gerçi bunun prototip olmasından kaynaklandığı söylenmiş . Ancak otomotiv sektöründe olan ve otomotiv pazarlama ve reklam çalışmaları yapmış biri olarak bakılınca. g segmenti Türkiyede üretmek çok büyük bir kumar seri üretimde dahi pazarının türkiye olması zor, özel üretim gibi bir mantığa yöneleceklerse bilmiyorum o zaman iş değişebilir ama yinede o bile zor.

ben böyle bir işe kalkışsam yatırım maliyetlerinin altından kalkıp işin kendisini büyütmek amacıyla özellikle arap ve afrika ülkelerininde talep edebileceği ucuz b yada c sınıfı araçlarla bu işe başlayıp belirli bir hacim kazandıktan sonra c ve d segmentlerine geçiş düşünürdüm, g segmentini hedefliyorsanız olmaya çalıştığınız şey avrupa ve Amerikada bul miktarda bulunan özel üretim lüks spor araba üreticilerinin modeli olmaktır ama avrupada pazar bulmanın Türkiye'ye bakışı belli olan bu gurupta pekte kolay olmayacağını düşünüyorum açıkçası.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

E-Devlet M$-Devlet'e Eşit Midir?

anonim

Birazdan vereceğim bağlantı Milli Eğitim Bakanlığımız'ın İlsis tabir edilen E-başvuru işlemleri arayüzüne aittir. Söz konusu arayüzden küçük bir alıntı yapmak istiyorum;

Sisteme Girişte Sorun Yaşayanlar İçin İlsis Sistemi, Internet Explorer 5.0 ve üzerindeki versiyonları için hazırlanmıştır. İlsis uygulamalarını kullanmak için Internet Explorer 5.0 ve üzeri versiyon tarayıcılar ile bu tarayıcılar için "orta derece" güvenlik ayarı gerekmektedir. Yukarıdaki formu kullanamıyorsanız,tarayıcı versiyonunuzu ve ayarlarını kontrol ediniz.


Şimdi devam edebiliriz...

Türkiye'de 1000 Kişiye 54 Bilgisayar Düşüyor

FZ

Dünya Bankası'nın 2008 Küresel Ekonomik Beklentiler Raporuna göre Türkiye'de 1000 kişiye 54 bilgisayar düşüyor. Türkiye bilgisayarlaşma bakımından birçok ülkenin gerisinde kalıyor. Moğolistan'da 1000 kişiye 133 bilgisayar düşerken, ABD'de 1000 kişiye düşen bilgisayar sayısı 762 ye ulaşıyor.

Kaynak: TÜBİDER Bilişim Dünyası

Daha Az Gelirle Daha Pahalıya Haberleşiyoruz

FZ

Türkiye İstatistik Kurumu'nun Eurostat ve OECD işbirliği ile yaptığı Satınalma Gücü Paritesi çalışmasına göre Türkiye Avrupalı'nın üçte biri kadar kazanıyor. Ama başta haberleşme olmak üzere mal ve hizmetleri zengin ülkelerden daha pahalıya alıyor.

Türkiye Otalama endeksin 100 olarak kabul edilidiği araştırmada 31 Endeks puanı ile Gayri Safi Kişi Başına Hasıla'da Avrupa'nın en fakir ülkesi. Buna rağmen haberleşme giderlerinde 101 endeks puanı ile AB ortalamasının üzerinde fiyatla hizmet alıyor.

Kaynak: http://www.tubiderbd.com

Usta bir felsefeci ile hayat,bilgelik, anti-depresanlar ve akademisyenlik üstüne

FZ

Ülkemizin tanınmış felsefecilerinden ve bilim felsefesi, bilgi teorisi, felsefe tarihi, ahlak felsefesi üzerinde uzmanlaşmış araştırmacılarından, ODTÜ Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet İnam kendisiyle yapılmış son röportajlardan birinde pek çok konudan, her zamanki sıradışı ve çarpıcı üslubuyla bahsediyor.

İnam'ın değindiği konular arasında bilge bir adamın neden fırlama olması gerektiği, akademisyenliğin hiç bilgece bir iş olmadığı, şeytanla konuşmanın nasıl bir şey olduğu, ODTÜ gençliğinin büyük bir kısmının neden bunalıp anti-depresan kullanmaya başladığı, Platon'dan bugüne memleketinin halinin ne olacacağının neden bir türlü karara bağlanamadığı gibi şeyler var.

Zaman zaman FM'de girdiğimiz tartışmalar bağlamında da pek çok şey çağrıştırabilecek, güzel ve eğlenceli bir yazı.

Gazete okurken sinirlenmeyenimiz var mı?

maat

Başlığa bakarak sadece geçirmekte olduğumuz şu günler ve buna paralel olarak verilen haberlerin içeriğini kastettiğimi düşünmeyin lütfen. Her geçen gün daha da özensizce hazırlanan haberler beni deli eden.