DCP Portal 7 yayınlandı

0
deathline
Daha önce 7.0 Beta sürümünü duyurduğumuz DCP Portal 7 versiyonu yayınlandı. Detaylı bilgi ve kurulum dosyaları için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz
Detaylı bilgi ve kurulum dosyaları için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz.
Codeworx Technologies
Kurulum Dosyaları
PHP

Görüşler

0
bio
PHP ile yazilmis cok sayide CMS kullandim ama bunu hic duymamistim. Google'da arayinca da cok kullanani yok gorunuyor. Sozun ozu, cok bilinmeyen bir yazilimin alphasi, betasi, surumu, patch'leri neden haber oluyor diye merak ettim.

bulten.fazlamesai.net diye bir bolum vardi, orasi bu tur duyurular icin degil miydi?
0
vedat
4-5 yıl önceye gittim birden. İlk bakışta gelecek vaad eden bir CMS görünümü vardı DCP-Portal da. Sonraları ne olduysa uzunca bir süre kayıplara karıştı aniden. Ve bu aralar yine sıkça duymaya başladık kendilerini.

5.xx versiyonlarından birisini kullanmıştım uzunca yıllar önce. O sıralar PostNuke veya PHP-Nuke yerine DCP-Portal tercih etmek son derece sıradan birşeydi.

Kim bilir? Yine eski günlerine döner belki.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

PHP başlangıç dersleri serisi 2

anonim

Bir süredir php ders dökümanlarının ikinci serisini hazırlamaya çalışıyordum. Hem talebin artması nedeniyle hem de dosyanın boyutunu fazla yükseltmemek adına aşağıdaki 3 temel döküman ile yeni seriyi tamamlamak istedim:

PHP ile RoR: Symfony

fsniper

Siz de benim gibi, RoR haberlerini görüp, ağzı sulanan PHP kullanıcılarından mısınız? Ben de raylara binmek isterim, uçmak kaçmak isterim mi diyorsunuz? Dakikalar içinde blog uygulaması yazmak mı istiyorsunuz?

İşte symfony Üstelik AJAX da destekliyor: 10 dakikalık quicktime filmi.

DCP Portal 7 BETA Yayınlandı

deathline

DCP Portal 7 Beta bir yıldan fazla süren geliştirme süresinden sonra yayınlandı. Sürüm 7 beta 15 Şubat 2007 tarihinden itibaren Codeworx Teknolojileri dosya indirme alanından erişilebilir durumdadır. Bu sürüm için bir güncelleme betiği mevcut olmayıp, gerekli kararlılık ve sağlamlık sınamalarından geçirilmeden kullanılmamalıdır.

Delphi For PHP ile Hızlıca Geliştirin

Tarık

Borland'ın son kullanıcı yazılım geliştirme araçları biriminin büyük bir kısmını CodeGear' a devretmesinin ardından Delphi gibi köklü geliştirme ortamları, masaüstü uygulamalarının dışında birçok iş için kullanılmaya başlandı.(mobil donanımlar, internet uygulamaları vs.)

Bu hızlı değişim rüzgarının son bombası ise Delphi4PHP adında PHP uygulaması geliştirme ortamı.

MyObjects Php 5 - MySql Nesne Köprüsü 1.0 Beta 2 Yayınlandı

angeleous

Aslen Zend'in PHP 5 programlama yarışması için geliştirdiğim ve BSD lisansıyla dağıtılan MyObjects PHP 5 kütüphanesi ve araçlarının beta 2 sürümü çıktı. İlk defa Fazlamesai.net'de duyurduğum bu araç kitinin özellikleri kısaca şöyle:

Program benim gibi web projelerinde PHP dilini kullanan ve PHP 5'in gelişmiş nesne modelinden faydalanarak MySQL veritabanındaki kayıtlarını nesneler aracilgiyla yönetmek/görüntülemek isteyen programcılar için geliştirildi. Programın tam olarak 'Object Persistance' ya da 'Object Relational Mapping' tanımlarına akademik olarak uyduğunu söyleyemem. Programı yalnızca program yazarken kendi ihtiyaç duyduğum niteliklerden yola çıkarak geliştirdim.