DCP-Portal Gelişiyor... v4.5

0
anonim
Tamamen Türk içerik yönetimi uygulaması DCP-Portal'ın yeni sürümü çıktı. Yönetici alanı yeniden geliştirilen DCP-Portal, 4.5. sürümünde benzerlerinden çok daha kolay ve konfigüre edilebilir bir sistem yönetimi imkanı sunuyor. İçerisinde dosya yükleme, WYSIWYG tarzı bir HTML editör bulunduran yazılım, içerikler eklenirken ve/veya güncellenirken hiçbir HTML bilgisine gerek duymuyor.
Ayrıca yeni versiyonda sitenizin ana sayfasında iki adet random anket sunma ve eski anketleri arşivleme imkanına da sahipsiniz.

Bunların dışında çoklu dil desteğine sahip reklam ve forum yönetimi, çoklu dil desteğine sahip dinamik duyurular gibi özellikleri de bulunan yeni sürüm, site sahiplerinin birçok ihtiyacını tek paket altında karşılamakta.

Birçok hatadan arındırılmış programı www.dcp-portal.com adresinde bulabilir, demo sitesine test kullanıcı adı ve şifresi ile http://www.dcp-portal.com/demo adresinden ulaşabilirsiniz.

Serhan D. Kıymaz
DCP-Portal.com

İlgili Yazılar

Çevik Yöntemler ve Süreç Bazlı Yöntemler: CMMI / XP

anonim

4 Kasım 2007

Çevik Yöntemler ve Süreç Bazlı Yöntemler: CMMI / XP

Proje Yönetiminde, süreçlere ve dokümanlara dayalı yöntemlerle çevik yöntemler iki ayrı yaklaşımı temsil ediyormuş gibi görünüyor.Bu 2 yaklaşımın detaylandırılması, uygulama örneklerinin verilmesi ve birlikte çalışabilirliği Orhan Kalaycı tarafından bu seminerde aktarılacaktır.

YER : Kadir Has Üniversitesi – Cibali Kampüsü

KATILIM KOŞULLARI : Katılım için kayıt yaptırmak gerekir.

KATILIM ÜCRETİ : 30 YTL (IPYD Üyesi Olmayan), 25 YTL (IPYD/TBD Üyesi)

Mobil Dünyanın Yeni İşletim Sistemi: Samsung BADA

cderici

Samsung yeni mobil işletim sistemi BADA ile seneye hızlı bir giriş yaptı. Geçen senenin sonlarına doğru ilk SDK'sı çıkan bu genç sistem, şimdilerde büyük kardeşleri Android ve iOS ile yarışır oldu. Peki nasıl oldu bu iş? Gelin birlikte bakalım..

Python 2.3 çıktı

tongucyumruk

Python'un birçok yenilik içeren 2.3 sürümü çıktı. Özellikle "iteration" konusundaki yeniliklerin göze çarptığı yeni sürümdeki değişikliklerden bazıları şöyle:
  • Kaynak kodu dosyalarında karakter seti belirtilebiliyor
  • Evrensel yeni satır karakteri desteği eklendi
  • Zip dosyalarından modül alabilme yeteneği
  • Windows sistemlerde Unicode dosya isimlerine erişim
  • Jeneratör desteği
  • Gerçek bir boolean veri tipi
  • enumerate() ve sum() fonksiyonları

Ustasından Flash dersleri

Soulblighter

Flash'la uğraşan ve ya ben bunu nasıl yaparım acaba diyenler için çok güzel bir site: gotoAndLearn.com

Supermemo

m1a2

Öğrenmek sizin için bir tutku haline gelmiş fakat "öğreniyorum, unutuyorum" çevriminden şikayetçi iseniz bu programa bakmanızı öneririm. Supermemo Polonyalı bir (moleküler) biyolog olan Dr. Piotr Wozniak tarafından, teorik temelleri bir lisansüstü tezinde ortaya çıkan bir program. Dr. Wozniak yüksek lisans çalışmasında `Unutma` olayının kimyasını inceleyerek `Active Recall` olarak adlandırdığı bir `optimum tekrarlama` şeması ve matematiksel model geliştirmiş. Modeli geliştirmekle kalmamış `dur bakayım, ben bunu bir program haline de getireyim` diyerek Supermemo programını yazmış.