Google Earth ile ILS deneyimi

0
nehuse

Görüşler

0
09u2
Güzel fakat; kullanmak, uçağı indirmek, kaldırmak için pilot olmak lazım :) en iyisi havada başlayıp bişeyler yapmaya çalışmak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google SoC'a Katılan Türk Öğrenciler ve Projeleri

FZ

Necdet Yücel'in duyurusunu buradan da insanlarla paylaşalım: Kendilerine başarılar diliyor ve Eylül ayında ortaya çıkacak sonuçları merakla ve heyecanla bekliyoruz.

Google web sayfalarını gerçek zamanlı olarak indekslemeye başladı!

esrefatak

Bloğunuza az önce eklediğiniz bir makalenin adını Google'da arattırsanız sonuç listesinde adınızı göremezsiniz. Çünkü Google bloğunuzdaki yeni sayfalara birkaç günde bir bakar. Bu gecikme sıkıntıları artık son buluyor. Artık yeni sayfalar birkaç dakika içerisinde Google'da çıkmaya başlayacak. Fakat önemli bir nokta var; yazıyı yeni eklediğiniz için henüz yazınıza kimse bağlantı koymadı. Bu durumda Google sayfanızın rank'ını nasıl tespit edecek?

SPeeDY

parsifal

Http protokolü ile yetinmiyen Google web'i daha hızlı getirmenin yollarında SPDY protokolü ile karşımızda...
SPDY ile Google;
- Tek bir TCP bağlantı üzerinden birden çok HTTP isteği,
- Lüzumsuz headerları kaldırıp kalanları sıkıştırmak,
- SSL'i temel protokol olarak kullanmak,
- Sayfa yüklemelerini %50 oranında azaltma gibi pek çok yeniliği hedefliyor.

Google Calendar

anonim

Yine bir google haberi, biliyorum hepiniz benim gibi sıkıldınız ama adamlar durmuyor ne yapabiliriz, google calendar, ilk intiba gayet iyi, ilerde bunun API'lerini açıp bizi çok zahmetten kurtabilirler belki...

Google'dan hareketin kralı: Native Client

sundance

Gün geçmiyor ki, yeni bir Google enteresanlığı ile karşılaşmayalım.

Google'ın temel hedeflerinden bir tanesinin bütün içeriği Web'e taşımak ve bilgisayar kullanımının Internet'ten mümkün olduğu kadar ayrılamaz bir şey olmasını sağlamak olduğu artık hepimizin malumu.

Yok Google işletim sistemi yazacaktan, aslına bakarsanız tarayıcısı kendine özgü bir sanal işletim sistemi tartışmalarına kadar, önümüzde yeni bir çığır açacak icatları Native Client.