Google, YouTube'u 1.65 MİLYAR $ Karşılığında Satın Aldı

0
anonim

Görüşler

0
simor
Ben bunların hızına yetişemiyorum artık.

Plakasını aldınızmı plakasını? ;)
0
kriptontr
ya merak ettiğim sey şu google niye bu kadar parayı buna bayılırki.pek bi getirisi yok görebildiğim kadarıya. google parasını nereden çıkaracak bilen varmı ?
0
Tarık
reklam
0
anonim
reklamdan da öte rekabet.

çünkü google - microsoft arasında çekişme git gide kızışıyor, youtube ve google video'dan sonra microsoft da benzeri bir hizmete başlıyordu. pazardaki yri en büyük olan youtube'yi satın alarak kendi pasta payını büyütmüş oldu.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google'dan WebApp

anonim

Bildiğiniz herseyi unutun...

Google WebApp isimli yeni bir framework ile hem Amazon EC2, S3 gibi servislere rakip çıkıyor, hem de web uygulamalarını geliştirebileceğimiz yeni bir platform sunmuş oluyor.

Google'la eğlenmenin 55 yolu!

larweda

Internet'teki google ve arama motorları hakkında başarılı bloglardan biri olan Google Blogoscoped'un yazarı Philipp Lenssen'in yazdığı Creative Commons'la lisanslanmış "55 Ways to Have Fun With Google" adlı kitabı, kitap için yapılmış www.55fun.com sitesinden indirilmeye sunulmuş (Sadece ingilizce indirilebiliyor). Kitap her ne kadar kimilerine gereksiz ve anlamsız gelecek bilgiler toplamı olsa da, gerçekten eğlenceli detaylar barındırıyor. Göz atabilirsiniz.

Google OpenSocial'ı Duyurdu

maul

Google uzun süredir bloglardan takip ettiğimiz OpenSocial'ı duyurdu. İster Facebook'un kendi alanında rakipsiz kalmasından dolayı diğer arkadaşlık sitelerinin birleşebileceği bir ortak API olarak da tanımlayın, ister ilerde tüm siteler birbirleriyle zaten API'ler vesilesiyle entegre olacağını ve bunun da bu yolda bir ilk(?) adım olduğun söyleyin. Ben beklediğim kadar etkileyici bulmasam da (belki hayal gücüm yetmedi) fikren güzel olduğunu söyleyebilirim.

Google Kitap Servisi Yayında

ComArge

Bugün gelen bir eposta da google kitap servisini tanıtımını gördüm. Lafı uzatmadan, aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve sonucu görün.

http://books.google.com/books?q=fazlamesai

Google Mobil Cihaz Görsel Aramalarına Hızlı Filtre Ekliyor

MuharremTuran

Google, görsel aramasının mobil sürümüne yeni bir filtre seçeneği ekledi. Arama yaptıktan sonra, arama kutusunun hemen altında, en son eklenen görseller, gif, küçük resim ve renkler filtrelemesi için hızlı filtreleme alanı sunuyor. Örneğin “kırmızı” yazıp arattığınızda, arama sonuçlarının en üstünde filtreleme menüsü görünüyor, daha fazla renk filtreleme seçeneği göstermek için çubuğu sola...