IEEE, 802.11n'yi Onayladı

0
parsifal
IEEE'den yazılı bir açıklama henüz gelmemiş olsada, Bruce Kraemer, 802.11n uzun dönem başkanı, 802.11 grubuna attığı mesajla bunu duyurdu.

İlgili Yazılar

Zenginliğe $2.56 değerinde bir adım

cbc

Zengin olmak için ne yaparsınız?

Kaliteli ve az kişinin yaptığı işlerde rol alıp yüklü miktarda ödemeler alabilirsiniz. Ya da günde 48 saat çalışıp, maaşınızı 2ye katlayabilirsiniz. Tabi bunun için tek başınıza yaşıyor olmanız ve giderinizin az olması gerekir.

Daha zor bir yöntemi Laszlo Nemeth deniyor. Yöntemi öğrenip dünyadaki şanslı azınlığın içinde nasıl olunabileceğini görmek için haberin devamına bakın.

Görkem Çetin, Gelecek´ten Ayrılıyor...

anonim

Üyesi olduğum Gelecek-Linux Haber Grubundan gelen e-postayı sizlerle paylaşıyorum...

Özgür Yazılım Yansısı

cbc

Yakında Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü bazı özgür yazılımların yansılarını tutmaya başlayacak. Kararlı sürüme geçtikten sonra bahsi geçen projelerin yasal yansısı olması beklenen sunucu artık beta yayını yapmaya başladı ve önerileri bekliyor. Yansı coğrafik olarak İstanbul/Dolapdere'de bulunuyor.

http://godel.cs.bilgi.edu.tr/ adresinde bulunan sunucuda şu an için apache, kernel.org ve debian'ın günlük güncellenen yansılarının sunulmasının yanısıra, mysql'in de yansılama çalışması sürmekte. Daha açıklayıcı bir liste için http://godel.cs.bilgi.edu.tr/yansilar.php adresine, yansı dizinine ulaşmak için ise http://godel.cs.bilgi.edu.tr/mirror/ adresine bakabilirsiniz.

Unutmadan, ftp erişimi de ftp://godel.cs.bilgi.edu.tr/pub/mirror/ adresinden münkün.

Debiancıların apt kaynaklarını güncellemelerini öneriyoruz!

Pixele dayalı reklamcılık yeni bir boyut kazandı.

anonim

Milliondollarhomepage sitesiyle hayatımıza giren "pixel-site" mantığı, Iki Türk öğrencinin projeyi geliştirmeleri ile artık "tematik" bir görünüme kavuştu. Şu an sadece Ingilizce şekli ile kullanıcılara ulaşan websitesi, yakında "Reklam şehri" olarak da yayımlanacak.

Tutma Şu Lazeri Gözüme!

parsifal

Plazma TV'mi daha iyi yoksa LCD'mi diye tartışırken yeni bir taraf daha tartışmaya katıldı. Lazer TV

/.'daki habere göre 2007 Noel'inde aramıza katılacak lazer tv ile gözün ekranda görebildiği renk oranı %30-35'lerden %90'lara çıkacak.

Beni ilgilendiren kısmı ise, bu yeni teknoloji ile eskisinin değer kaybetmesi ve telaffuz edilebilen fiyatlara inmesi.