SansureHayir!org yayına başladı

0
fsniper
Türkiye'de son dönemde ciddi bir artış ile uygulanan site yasaklama ve gizli sansür uygulamalarını konu edinen, yapılması gereken ve yapılanlar hakkında internet kullanıcısı görüşlerine yer veren SansüreHayır!org yayın hayatına başladı. Site üzerinden sansüre karşı düşüncelerinizi sözlük tadında herkese duyurabiliyor, başkalarının neler düşündüğünü okuyabiliyorsunuz. Ayrıca görünüşe göre SansüreHayır!org sloganlı yapışkanlı etiketler de yolda ;)

Görüşler

0
desenturk
sansüre hayır derken YouTube gene gitti :(
0
rayyildiz
Çok manalı bir zamanda yayına alındı. Hani artık YouTube yasaklanmaz herhalde (!) dediğimiz bir dönemde YouTube yasaklandı. SansüreHayir.Org sansürlenmez umarım :)
0
aycanirican
Ben logomuzu gönderdim bile... Böyle bir hareketi görüp durmak anlamsız.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Frontbase, denenmesi gereken bir database server

anonim

Danimarkalı bir firma tarafından bizlere sunulan Frontbase gerçekten denenmesi gereken bir database server. Development lisansı bedava olan bu database server yazılımının en pahalı lisansı $15.000 civarında, Oracle database serverla yaptığınız hereşeyi bu yazılımla da yapabiliyorsunuz adresi ise http://www.frontbase.com

Eğitim Tasarımcısı Ne İş Yapar?

FZ

"Eğitim tasarımcısı (Instructional Designer) ülkemizde yeni yeni kullanılan, oysa yurtdışında uzun zamandır bilinen bir uzman türü. Öyle ki hayatını bir eğitim tasarımcısı olarak sürdüren Reuben Tozman, e-Magazine dergisinde yayınlanan “Yeni Nesil Eğitim Tasarımcıları” isimli bir makale kaleme almış. Ülkemizde daha tam olarak ne işle iştigal ettikleri bilinmezken, bazı coğrafyalarda eski tipte eğitim tasarımından vazgeçilmesi gerektiğine dair bir makele görünce, derhal bu makaleyi okuyup paylaşmak kaçınılmaz oldu.

Gevşek İçerik Problemi!

sundance

Sanırım hepiniz son zamanlarda oldukça popülerleşen PokeImam, Karate Kamil vs. gibi Flash Çizgi filmlerinin sayılarındaki artışın farkındasınız.

Görüntülere, kamera hareketlerine vs. bakıldığında gerçekten emek harcanmış, keyifli ürünler var ortada. Fakat içerik 8 yaşında bir ilkokul çocuğunun kurgusundan daha maharetli değil.

İşin ilginç yanı bu trend bu şekilde de devam edeceğe benziyor. Yapılan bütün espriler, magandalar, sümkürme, geğirme, kadınlara taciz vs. üstüne. Peki sadece bunları mı yapabiliriz ?

Siyaset Meydanı Faciası

SHiBuMi

Dün akşam Siyaset Meydanı`nı seyrettiniz mi bilmiyorum, ama ben faciayı sonuna kadar seyrettim. Ve şu sonuca vardım: Demek ki bizim bilgili olmadığımız konularda çıkıp dinlediğimiz adamların da dünyadan bir haberleri yokmuş, onların arasında da bir sürü bilgisiz adam bizimle kafa buluyormuş.

Skype büyümeye devam ediyor: Skype Mac & Linux

ae

The Register'da söylendiği üzere, meşhur Vo-Ip programı Skype'in Linux ve Mac ile uyumlu yeni yeni versiyonları çıkmış.

Register'daki haberde yok ama, Skype'nin sitesinde PocketPC için de versiyon bulunuyor.