Steve Jobs' tan hayat dersleri

0
Tarık
Macintosh ve Pixar ' ın kurucusu, hali hazırda yöneticisi Steve Jobs' tan kendi yaşamının kırılma noktaları, seçimleri ve hayatı hakkında değerli bir konuşma.
http://www.dailymotion.com/video/x3j81k_steve-jobs-ac-kal-budala-kal

Birçok kişiye bireysel motivasyon manasında faydalı olacağını düşünüyorum. Zira ülkemizde yoksunluğunu fazlasıyla hissettiğimiz konulardan biridir motivasyon.

Görüşler

0
anonim
Kesinlikle harika bir konuşma.

Ve de bir arkadaşıma seyretmesi için göndereceğim.
Şu an fazlası ile ihtiyacı var :)
0
Racih
Çok anlamlı konuşma olmuş.İlk kez ne yapacağımı net olarak biliyorum.Bu adamdan öğrenilecek çok şey var ...
0
ahmetturky
Türkiye'de basında "eksik" çıkan "open source", "free software as in freedom" haberleri ile dalga geçen fazlamesaicilere:

-Macintosh Steve Jobs'un kurduğu Apple şirketinin bir bilgisayar modelidir dolayısıyla Steve Macintosh'un kurucusu olamaz.
-Pixar'ın kurucusu George Lucas'dır. Steve Pixar'ı George'dan satın alıp Disney'e satmştır.

İğneyi başkasına çuvaldızı kendimize batıralım.
0
Tarık
Evet hakkınız var Macintosh yerine Apple olması gerekiyordu. Pixar kurucusu değil yöneticisi olduğu bir şirket. Gönderen olarak hatayı yapan benim. Aslında yazarken farkındaydım, ama bu haberde içerikten çok görüntü mevzu olduğu için özen göstermedim. Sonradan değiştirme imkanım da olmadığından öylece kaldı. Site yöneticileri görürse düzelteceklerdir.
0
anonim
Bu haberin orjinal metnine bakmak lazım. İmla hataları editorler tarafından düzeltirilirken haber metni yanlışlığa kurban gitmiş olabilir. Haberi gönderen kişinin kapasitesi ve Türkçe bilgisi yeterli değil çünkü.
0
robertosmix
Aslında Bill Gates'in hayatının da Steve Jobs'tan geri kalır bir tarafı yok.
0
auselen
Jobs'tan varlıklı doğmuş olduğunu düşünüyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ve bir gün baktık ki ICQ`a reklam gelmiş...

sundance

ICQ'dan devamlı gelen "Eğer bu mesajı ben dahil herkese forwardlamazsanız, ICQ`a reklam gelecek" mesajlarından daha çok illet olduğum bir şey varsa o da ICQ'a reklam gelmesi.
Hem de öylesine biranda...
Fakat sanırım buna seyirci kalmayacağız...

fazlamesai.net neden sevilir?

FZ

Evet, 1 yıldan uzunca bir süredir yayın yapan bu site benim tarafımdan neden sevilir ve de takdir edilir? İşte ilk aklıma gelen sebepler :

HaberLinux #12 Çıktı

butch

IBM Türk'ün ücretsiz Linux gazetesi HaberLinux'un 12. sayısı dün gerçekleştirilen IBM Yazılım Zirvesi 2006'da okurları ile buluştu. Bu sayısında Fazlamesai üyelerine özel sürprizlerle birlikte gönderilecek dergiye ulaşmak için yapmanız gereken üyelik bilgilerinizdeki adres bilgilerinizi güncellemek ve "Haber Linux Dergisinin Adresime Gönderilmesini İstiyorum" seçeneğini işaretlemek.

fazlamesai.net'e Soralım: fMRI radyosu için neler yapmak istersiniz?

FZ

Dün akşamdan itibaren deneme yayınlarına başlayan fMRI (fazla Mesai Internet Radyo) ortamında neleri duymak, ne tür programlar dinlemek istersiniz?

Ama aslında "fMRI benim için ne yapabilir?" değil "ben fMRI için ne yapabilirim?" diye sormalısınız ;-)

Neler yapmak istersiniz? Teknolojik gelişmeler hakkında yorumlar, "geek" ve "nerd"leri sallayıp yuvarlayacak müzik programları, radyo altyapı yönetimi, vs.?

Beyin fırtınasına başlayalım, organize olalım ve tüm zamanların en çılgın, en damardan teknoloji radyosunu kuralım hep birlikte. Deneme yayınını buradan dinleyebilirsiniz (eğer birileri DJlikten yorulmadı ise ;-).

fazlamesai.net'e soralım: Mahremiyetimiz pamuk ipliğine mi polise mi bağlı?

FZ

Son günlerde bazı haberler Türkiye'de Internet ve özellikle Internet kafeler ile ilgili gelişmelere işaret ediyor. Bugün bir Internet kafe işletmecisinden aldığımız bilgiler ise hayli enteresan. Kafesi polisler tarafından ziyaret edilen işletmeci emniyet genel müdürlüğüne çağrılıyor ve tüm bilgisayarlardaki tüm iletişimin "sniffer" tabir edilen programlarla dinlenip kaydedilip bunun emniyete raporlanması gerektiği söyleniyor.