Yoruyorum

0
redogre

Görüşler

0
turkishmeteor
guzel bir karikatur... bir onceki karikaturun yorumlari,
fazla uzamis ve farkli mecralara kaymisti....:D...:))
0
Tarık
yaz kızım: Bahse konu fazlamesai.net internet sitesine bağlı fazlamesai kare köşesinin, "yorumların yazıya dökülmesi amacıyla satın aldığı pirintırın", "flamerlık, trollük" teknikleriyle fazla çalıştırılmış olması neticesinde arızasına sebebiyet vermekten sanık suçlu bulunmuş olup bir saatlik site mahrumiyeti cezasına çarptırılmasına, printırı daha da fazla zorlayarak hiç çalışmamasına tam sebebiyet vermek amacıyla takma isim değiştirmeye teşebbüs etmesi dikkate alınarak cezanın "kapkara terminal ortamında beş saat common lisp kasma" olarak ağırlaştırılmasına temyiz yolu açık olmak üzere karar verilmiştir.

götürün...
0
zekzekus
Tarık senin Common Lisp maceran iyi gelmedi herhalde:) Yoksa ceza olarak bahsetmezdin :))
0
Tarık
:)
0
gnnaahh
Milli Marsin ceza olarak okutuldugu bir ulkedendir belkide kendisi ...
^ ^
|
~~
0
erhanbaris
ehuehuehu
gercektende o kadar uzadi o konu :)))
0
supertux
:D
0
Trapper
süperr süperr
0
mcrea
bunu uzatmaya gönüllü olan var mı? ;)
0
ersin2k
yaşasın recursive kare ler :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Çocuklara Bilgisayar Projesi Günlüğü

butch

Çocuklara Bilgisayar Projesi'nin haberler, duyurular ve çağrıları içeren web günlüğü açıldı. Önümüzdeki günlerde proje hakkında duyurulacak önemli gelişmeler ve destek çağrılarından haberdar olmak için sık sık ziyaret etmenizi öneririz.

TTNet: İnanılmaz bir problem çözme hikayesi

sundance

Belki farkındasınızdır yaklaşık son iki haftadır Fazlamesai`de fazla bir değişiklik yoktu. Bunun temel sebebi, bizim tembelliğimizden çok TTNet`ten aldığımız DSL hattının bir gece yarısı durup dururken offline olması ve bir daha gelmemesiydi.

\r\r\r\r\r Çok eğleneceğiniz bu hikayeyi muhakkak okuyun...

Yazılım mühendisliği mühendislik midir? Hacker mantalitesi nerede patlar?

FZ

Geçenlerde (en altta linkini verdiğim) bir sunum izledim. Tanıdığım pek çok yazılımcıyı ve yöneticiyi sandalyeye zincirleyip o sunumdaki her sayfayı, her sözcüğü onlara tane tane okutturmak, birkaç kez yüksek sesle tekrar ettirmek istiyorum.

Yazılım mühendisliği mühendislik midir?

Yazılım, çok akıllı bir ya da birkaç adamın odaya kapanıp harala gürele kod yazıp sonra da “bakın süper program çıktı ortaya, acayip sofistike işler yapıyor” dediği türden sanat, zanaat ve teknik bilgi karışımı gizemli bir üretim alanı mıdır? (Olası tepki: E ama DOOM öyle yazılmadı mı? Bak süper oyun yaptı o zeki ve bilgili adam. Yalan mı? Bak filanca da kapandı odaya süper derleyici, işletim sistemi filan yaptı. Efendim? Her şeyi tek başına yapmadı mı? Yaptı yaptı. Kapandı odaya. Tek başına. Canım birkaç kişi destek vermiştir. Onlar da odaya kapanıp yazan çok zeki ve çalışkan adamlardı. Keşke herkes böyle olsa. Hem tek bir kişinin ya da iki kafadarın geliştirdiği ürünler peşinden fanatiklerini yaratmadı mı ve sevilmedi mi?)

Kış Geldi

butch

Java Gelmiştir

butch