17-18 Nisan Etkinlik Programı

0
butch

Görüşler

0
aircanada
labda yapılan oturumlar için bilgisayarlar yeterli oluyor mu yoksa kendi bilgisayarımızı getirsek daha mı iyi?
0
hcg
Atölyelerde bilgisayar sayısına bağlı olarak önkayıt durumu var. Eğer önkayıt yaptırıp onay aldıysanız bilgisayar getirmenize gerek yoktur. Lablardaki bilgisayarlara eğitim için gereken paketler kurulmuş olacak. Kendi bilgisayarınızı getirirseniz bir de paketlerin kurulumuyla falan uğraşmanız gerekebilir.
0
aircanada
önkayıt için herhangi bir link veya bilgi görmedim bilgilendirirseniz sevinirim.Bide dediğiniz gibi boşu boşuna bilgisayara kurmakla uğraşmayalım.
0
hcg
Pardus atölyesi için şenlik programında link var ama kayıtlar dolmuş. Diğer atölyeler için şenlik günü kayıt masasında önkayıt alınacak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

FrontSITE i18n Çalışması #1: GNOME

anonim

FrontSITE, özgür yazılım projelerinde yerelleştirme çalışmalarına destek olmak amacıyla Zincirlikuyu'daki ofisinde 17 Ocak Cumartesi günü, bir günlük bir çalışma düzenliyor.

Bu kapsamda ilk hedef olarak GNOME projesi Türkçe yerelleştirme çalışmaları seçildi.

Haberin detayları

Linux Semineri : Linux ile E-Ticaret Uygulamaları

larweda

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü saat 18.30`da Ankara Üniversitesi`nde yeni bir linux semineri düzenliyor. Seminerde e-ticaretin gelişimi ve işleyişi hakkında kısaca bilgi verilecek, e-ticaret yapabilmek için gerekli yazılım/donanım ve platformlar açıklanacak, Linux ile e-ticaret uygulamaları geliştirebilmek için gerekli işletim sistemi platformu, sepet yazılımı ve katalog uygulamalari, SSL çalıştırılması, sanal POS`la kredi kartı ile satış yapılabilmesi konulari detaylı olarak ele alınacaktır.

e-OYUN 2002

FZ

14-16 Haziran 2002 tarihleri arasında İstanbul'daki Askeri Müze'de düzenlenecek olan e-OYUN 2002 etkinliğine tüm oyunseverler davetli.

Oyun dalındaki üretilen son teknolojinin tanıtılacağı ve eğitim, benzetim (simülasyon), eğlencenin oyunla birleştiği bir platformun yaratılacağı bu etkinlikte küçük büyük tüm oyun severlerin ve oyun üreticilerinin bir araya gelmesi amaçlanmakta.

Oyun, eğitim, benzetim ve eğlence dalında tüm firmaların ürünlerini sergileyeceği bu etkinlikte ayrıca oyun yazılım ürünleri ve kullanımı konusunda seminerler de verilecek.

Linux Semineri : LDAP Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 8 Mart Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Bilgilerin bir dizin yapısında tutulması sayesinde yapılabilecek çeşitli uygulamaların anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

LKD 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

madness

Linux Kullanıcıları Derneği, 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'ni 13-16 Mayıs 2004 tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane'de düzenliyor.

Şenliğimize gerek kamudan, gerekse özel sektörden, yurdun dört bir yanından katılım bekliyoruz.

Yakında şenlik ile ilgili son gelişmeleri http://senlik.linux.org.tr adresimizden takip edebileceksiniz.