LKD 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

0
madness
Linux Kullanıcıları Derneği, 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'ni 13-16 Mayıs 2004 tarihlerinde Ankara Milli Kütüphane'de düzenliyor.

Şenliğimize gerek kamudan, gerekse özel sektörden, yurdun dört bir yanından katılım bekliyoruz.

Yakında şenlik ile ilgili son gelişmeleri http://senlik.linux.org.tr adresimizden takip edebileceksiniz.
Yaptığımız her etkinlikte olduğu gibi, bu etkinliği de gönüllü penguenler olarak gerçekleştireceğiz. Teknik herhangi bir bilgi gerektirmeyen organizasyon çalışmalarına katkı verecek gönüllülere gereksinmemiz var. Siz de elbirliğiyle gerçekleştireceğimiz "Linux ve Özgür Yazılım Şenliği"nin bir parçası olmak istiyorsanız, etkinlik@linux.org.tr adresine e-postalarınızı bekliyoruz.

Şenlikte görüşmek üzere!

Saygılarımızla,

Linux Kullanıcıları Derneği
Etkinlik Çalışma Grubu

İlgili Yazılar

Internet Haftası Linux Seminerleri

anonim

Internet Türkiye'de 8. yılını kutluyor. Linux Kullanıcıları Grubu da Internet Haftası Etkinlikleri boyunca Ankara'da her akşam bir Linux semineri düzenliyor. 9-23 Nisan tarihleri arasında E-Posta Sunucu Anti-Virus Çözümleri'nden, X-Window Uygulamaları'na kadar toplam 12 seminer verilecek. Program.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005

butch

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin başlıca konukları arasında Miguel de Icaza, Ian Murdock, Georg Greve, Louis Suarez-Potts gibi isimler yer alıyor. "Dönüşüm Başladı" sloganıyla, 4-6 Mart 2005 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsünde gerçekleştirilecek etkinliğe herkes davetli.

Bursa Linux 2008

coskung

Bursa’da, ilki geçen yıl yapılan Bursa Linux etkinliği, bu yıl Uludağ Üniversitesi’nde yapılacak. Türkiye Bilişim Derneği, Linux Kullanıcıları Derneği ve Bursa’daki bazı yerel sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışması olan etkinlikte üç seminer yer alıyor.

Pear Nedir? Ne Sağlar?

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Pear Nedir? Ne Sağlar?" isimli seminer 02 Aralık 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.
Konuşmacı : Umut IŞIK

OpenOffice.org 2.0 Partisi

anonim

OpenOffice.org Türkiye tarafından, OpenOffice.org'un 2.0 sürümünün çıkış haftasında, hem yeni OpenOffice sürümünü kutlamak, hem de sohbet edip kaynaşmak için İstanbul Taksim'de 22 Ekim 2005 Saat 13:00'de başlayacak bir etkinlik düzenleniyor.