3-B Tux: Hem de elle tutulabilir!

0
conan
İşte size güzel bir ofis ya da fazlamesai eğlencesi ;) Elle tutulabilir gözle görülebilir, katlanır, bükülür, kağıttan, kartondan 3 boyutlu tux maketi :) Evdeki, ofisteki arkadaşlarınıza GNU/Linux sevginizi bir defa daha gosterebilmeniz icin :) Yılbaşı ağacınızın tepesine de dikebilirsiniz. Haydi bakalim kim en büyüğünü yapacak! ;)

Görüşler

0
hayalci
Bunu daha önce başka bir yerlerden bulmuştum, yazıcım bozulmadan önce de düşük kalitede basıp [[ :-p ]] yapmistim.

Gecenlerde arkadaslar icin bir kac fotograf cektim, burada da paylasayim yapilmis halinin fotograflarini.

http://www.cclub.metu.edu.tr/~gokdeniz/dosyalar/resimler/tux/ [www.cclub.metu.edu.tr]
0
darkhunter
Bu maketin en kötü tarafı uğraşıp yaptıktan sonra (penguen'in şirinliğinden midir nedir) sevgi ile ilgili içgüdülerinize hakim olamayıp maketi sıkıştırıp içine göçertmek suretiyle bozmak. Neyse ki bu ihtimale karşı iki-üç çıktı alıp ilk ikisinde egomu tatmin ederek, üçüncüye dokunmamayı başardım şimdilik... Ama çok tatlı :p
0
mturker
Tamam kabul ediyorum yeteneksizim. Biri bana şu sayiların sıralarını söyleyebilir mi ? Hangi sayı hangisiyle eşleşiyor çıkaramadım, direk 3 ü kaybettim zaten bulamıyorum :)
0
mturker
Sonunda yaptım. Küçük oldu ama güzel oldu :)


Tux ve ThinkPad [www.turker.name.tr]
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Molesoft UK Genel Müdürü ile Röportaj

FZ

Molesoft'un İngiltere müdürü eleştirileri yanıtlıyor.

Bu hafta, Molesoft'un İngiltere operasyonlarından sorumlu müdürü Nigel Archway ile yaptığımız röportajı gururla sunuyoruz (söz konusu şirketle diğer şirketler arasındaki benzerlikler tamamen tesadüfidir)

Gwins

darkhunter

Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)

Nasıl CV yazılır ?

sundance

Hepimizin hayatında "CV yazmalıyım, ne yapsam, nasıl yazsam?" dediği bir dönem olmuştur. İyi kötü herkes birilerinden formatı kapıp cv yazar, bkz. Enver Altın'ın CV'sinden benim çektiğim kopya

Fakat bir de gerçekten yaratıcı olanlarımız var ki onlar uzun süre iş aramıyor :)

İtinayla Mancınık Yapmanın Sırları!

redogre

Mancınık yapmak için bile bir site var. www.trebuchet.com. Mancınık planları, neler gerekir, nasıl çalışır vs. Hatta birde mancınık tasarımı programı bile var. Gayet profesyonel ve mühendis işi.

Bu siteyi nerden bulduğuma gelince: "Trebuchet neydi yaw, du bi trebuchet.com yaziim" :)))

Hay aksi!

wizzyfx

Bu sabah karşılaştığım Microsoft hata sayfası. Helal olsun vallahi, iyi güldüm sabah sabah. Error code'ları değiştirip diğerlerini görebilirsiniz. Hay aksi!