Gwins

0
darkhunter
Az önce ofise gelen bir paket ile irkildim!

Bir arkadaşımın yılbaşı hediyesi elime henüz ulaştı. Ben şöyle birşey beklerken, kendisi bana bunu göndermeyi uygun bulmuş :)

"Güzelim Tux'u ne hale getirmişler, acaba M$'in parmağı var mı bu işte?" diye düşünürken paketten çıkan ThinkGeek broşürü herşeyi aydınlattı. Şu adreste ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz bu maskotlar 7.99$'dan satılıyor.

Eğlenceli bir dekorasyon nesnesi yada hediye arayanlara duyurulur :)

Görüşler

0
anonim
Arkadaşın 7,99 $ ile sizin hediyenizden ucuz kurtulmuş ;)
0
anonim
Arkadaşınız 7,99 $ ile sizin hediyenizden ucuz kurtulmuş ;)
0
darkhunter
Kesinlikle öyle oldu :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye'nin En İddialı Hosting Şirketi (Ama Hangi Konuda? ;-)

sempsteen

Bilişim sektörüne el atmış, hizmetten yoksun tüm insanlar için hazırlanmış bir siteye denk geldim ve sizlerle paylaşmak istedim. Sitenin her bölümü özenle hazırlanmış, iddialı olduklarını belirttikleri konuda da kendilerini ispatlamış görünüyorlar! Bkz.: http://www.tesekkur.net

Şaka Gibi...

parsifal

Ünlü Hacker Yakalandı

parsifal

Antalya'dan Sharpen More bildiriyor...
İstanbul'un çeşitli semtleri ve Antalya'da yapılan eş zamanlı operasyonlarla 15 kişilik hacker grubu yakalandı. Kendini hackerlık işlerine kaptırdığı için klima alacak zamanı bile bulamayan ünlü hacker laptop bilgisayarının başından kalkamadan yakalandı.

Yeni bir tür hastalık mı bu Debian?

maat

FM okuyucuları ile kendimde gözlemlediğim bir durumu paylaşmak ve onların da fikirlerini alarak “Acaba bende mi bir acayiplik var” sorusunun cevabını aramak için bu yazıyı hazırladım.

En Detaylı ve Kategorize Edilmiş Bilgisayar Saçmalıkları

FZ

Değerli FM üyeleri bugüne dek pek çok bilgisayar saçmalığı okumuş, yaşamış ve içlerindeki şiddet duygularını bastırıp mizaha yer vermeye çalışmışlardır.

Bilgisayar saçmalıklarının gayet güzel bir şekilde kategorize edildiği http://rinkworks.com/stupid sitesindeki bazı anekdotlar sizi gülümsetebilir (benim ise sandalyeden düşmeme yol açtı, faturayı site yöneticisine yolluyorum).