4 Nisan 2004 RedHat desteğini çekiyor!

0
sundance
RedHat, RedHat 9'dan önceki sürümlerine olan desteğini 31 Aralık 2003'de keseceğini, RedHat9 desteğini ise 4 Nisan 2004'e kadar sürdüreceğini açıkladı.

Biz bu filmi daha önce görmüştük, dilimin ucunda diğer firmanın ismi ama hatırlayamadığımdan değil, içim elvermediğinden söyleyemiyorum.

Önceki RedHat müşterilerine gönderilen e-mail

Görüşler

0
mos
topicteki tarihte bi gariplik mi var?
yoksa cok mu uykum gelmis :-/
0
mos
oyle bakmayin, dun gece 2003 yaziyodu

yemin ederim?
0
murat09
"MS of Linux"
http://www.newsforge.com/software/03/11/03/1657205.shtml daki yorumlardan birinin başlığı. Düşündürücü....Belki ileride Linux Of MS çıkabilir, ne dersiniz :-)
0
OzO
IBM ve bunun gibi pek çok firmanın linuxa destek verdiği şu günlerde şimdi insan kötü seneryoları düşünmeden edemiyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fedora Project: Red Hat nereye gidiyor?

anonim

GNU/Linux dünyasını ikiye ayıran Fedora Projesi konseptini kısaca irdelemek ve Linux´un devi Red Hat´in geleceğine şöyle bir bakmak istedim:

Red Hat Fedora´yı ilk duyurduğunda önce olumlu bakmıştım. Ardından Fedora´nın bir Açık Yazılım projesi olarak ürettiklerini Red Hat´in alıp biraz süsleyip püsleyip belki biraz da geliştirip Red Hat Enterprise Linux olarak ciddi satış fiyatları ile piyasaya süreceğini anladım. İlk başlarda bu durum biraz moralimi bozdu ve Red Hat´e sinirlendim. Ancak ardından Lindows, Libranet gibi daha birçoğunun Debian ile aynı şeyi yapmakta olduğunu hatırladım.

Siz de `Microsoft ´ laştırabildiklerimizden misiniz ?

sundance

Slashdot`ın Red Hat`den teyit ettirdiği habere göre, Red Hat firması bundan sonra otomatik update için $9.95'lik bir üyelik gerektiren yeni bir sisteme geçiyormuş.

RedHat`ın önde gelen Linux firmalarından biri olması, Linux`u kolay kolay gelemeyeceği bazı yerlere taşıyor olması çok güzel, bunun karşılığında para kazanıyor olması da bizi olsa olsa sevindirir, ama yolu bu olmamalıydı.

Sony Playstation 3'e Fedora Core 5

Chriseba

Sony Playstation 3 piyasaya çıkmadan önce yapılan haberlerde; içinde Linux işletim sistemi olacağı ve harddisk ile beraber geleceği açıklanmıştı.

Red Hat´in Yeni Sürümünün İlk Betası Duyuruldu

anonim

LinuxTurkey'in haberine göre Red Hat in Severn adını taşıyan yeni Beta Sürümü şirketin sayfalarından indirmek mümkün.

Red Hat ve Fedora Core Linux için Gelişmiş Paket Yönetimi

honal

Fedora ve Red Hat Linux üzerinde kullanılan YUM programına ait detaylı bir NASIL YAPILIR belgesi ekledim. Belgede ayrıca Red Hat tarafından resmi olarak desteği kesilen Red Hat sürümleri için güncelleme kısmı da mevcuttur, ilgilenen arkadaşlara yardımcı olması dileğimle.