4`üncü Fonksiyonel Programcılar Konferasyonu

0
anonim
4`üncü Fonksiyonel Programcılar Konferasyonu 3-5 Eylül tarihlerinde Floransa'da başlıyor, Türk yazılımcıları da oralarda görmek isteriz, umarım katılan olur. Detaylı bilgi için: http://cristal.inria.fr/ICFP2001/prog-contest/
(Editörün notu: ICPF, International Conference on Functional Programming 2001 bünyesinde bir de programlama yarışması var.)
(Ekleme: Yarışmada 26 Haziran 2001 15:00'da web sitesinden bir işlev verilecek ve katılımcılardan istedikleri programlama dili ile bu işlevi yerine getirecek programı 72 saat içinde hazırlamaları istenecek.

ICPF, International Conference on Functional Programming (Uluslararası Fonksiyonel Programlama Konferansı), PLI 2001 (Colloquium on Principles, Logics, and Implementations of High-Level Programming Languages=Yüksek seviye programlama dillerinin temelleri, mantığı ve uygulamaları oturumu)`in bir bölümü olarak düzenleniyor.)

Görüşler

0
conan
26 Haziran Gecmedi mi? ;)
0
Max
3-5 Eylul daha gelmedi ve 26 haziranda adamlar sayfaya konuyu koymuslar hala da orda :)) benec once sayfaya bakin :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ÖNEMLİ UYARI : `Bios Logosunu Değiştirelim´ Makalesi Hakkında

crematorium

Geçenlerde yazdığım ve FZ arkadaşımızın da duyurduğu Bios Logosunu Değiştirelim makalesi hakkında önemli bir uyarı yapmam gerekiyor.

Kendi makinamda Logo'mu zaten değiştirmiştim. Dün gece logodan sıkıldım ve yeniden değiştirmek istedim. Büyük bir hata yaparak daha önceden içine Logo yüklediğim "Bios Binary" dosyamın üzerine tekrardan bir logo attım ve AWDFLASH ile `flash´ladım. Makinayı yeniden başlattığımda maalesef Bios'umun elimde kaldığını farkettim. Şimdi gelelim uyarıya:

PostgreSQL 8.1 duyuruldu!

madness

Dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olan PostgreSQL'in 8.1 sürümü bugün duyuruldu.

Ayrıntılı Türkçe basın bültenine buradan ulaşabilirsiniz.

VMWare Server 1.0 Çıktı

vst

Kullandığınız işletim sistemi üzerinde başka bir işletim sistemi çalıştırmanıza yarayan sanal makine yazılımı VMWare Server bedava olarak piyasaya sürüldü. İndirip kullanmak isteyenler buyursunlar.

PAS (Printer Accounting Server)

episode

Mükemmel bir program yapılmış. Adı PAS yazıcıya gönderilen dökümanların yönetiminde çığır açan bir yazılım. Üretici firma yanlış hatırlamıyorsam bir fransız şirketi. Peki nedir bu PAS? Bir manyetik kartımız var fotokopi makinesinin başına gidiyoruz. Makinanın ekranında "Please insert a card" yazıyor, kartımızı kart okuyucudan geçiriyoruz ve fotokopi çekmemiz için makineyi açıyor. Kaç sayfa fotokopi çekersek hesabımıza işliyor. Tabi bunun için ilk önce kartımızı doldurmamız gerekiyor. Ne kadar para yüklemişsek o kadar çekiyor. Print içinde aynı şey geçerli. Bu programın çalışması için bir linux veya NT server'a ihtiyaç var. Program sayesinde Fotokopi ve Yazıcılarınızın analizlerini otomatik olarak alabiliyorsunuz. Fiyatına bakamadım web sitesi www.metrics.com

Türkçe CMS yazılımı : Websis

anonim

Türkiye'de açık-kod'a destek gün geçtikçe büyüyor. Bunun son göstergelerinden biriside Websis. Websis, Cyrocom isimli bir Türk oluşumun meyvesi.
Esas olarak AWF isimli bir CMS'nin 1.1 versiyonu üzerine kurulan Websis, PHP ve MySQL ile çalışıyor.