VMWare Server 1.0 Çıktı

0
vst
Kullandığınız işletim sistemi üzerinde başka bir işletim sistemi çalıştırmanıza yarayan sanal makine yazılımı VMWare Server bedava olarak piyasaya sürüldü. İndirip kullanmak isteyenler buyursunlar.

Görüşler

0
ttk
Eyooooo yetetiiiiinnnnn :)
0
yilmaz
microsoft'un virtual pc 2004 ü de free olmuş.
0
bio
Bunun client'lar icin optimize edilmis versiyonu da VMware Player diye yine ucretsiz olarak cikmisti.

VMware'in butun ucretsiz urunleri su linkte:

http://www.vmware.com/products/free_virtualization.html

0
Entwine
İnsallah cedega'nında full time free çıkartırlar :( accayipp lgusel olur yada wineX'in devamini surdurmeleri cedegadan eklentilerle falan harika olurdu oyunlar icindee birazz ilgilenseler hani super olurdu birazdaha caziplik bakımından
0
Tarık
Boot zamanı cd-rom algılama ve bağlama ya iso desteği verilmiş olmasına rağmen, sanki eskiye oranla cd-rom u algılatmak biraz daha zorlaşmış. zira bende cd-rom ancak sanal makinayı resetledikten yada ilk makinayı oluşturduktan sonra algılanıyor. Fakat performans kesinlikle microsoft un sanal cihazıyla karşılaştırılmayacak düzeyde fazla.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Veri Yedeklemenin Önemi: JournalSpace Kapandı

ez_guard

Veri yedeklemenin önemini bu hikayede bir kere daha anlayacaksınız. Blog servisi JournalSpace, veritabanlarını tutan sabit disklerdeki veriler eskilerinin üzerine yazılınca tamamen ortadan kayboldu.

FreeBSD 4.4 çıktı

anonim

Network Computing alanında gerçekten en hızlı olduğuna inandığımız işletim sistemi olan FreeBSD`nin 4.4 sürümü sonunda çıktı, umarım 4.3 sürümündeki telnetd ve tcpstack bugları bu sürumde yoktur. detaylı bilgi ve yeni sürümü indirmek için: www.freebsd.org

GPU: Küresel İşleme Birimi

Tarık

GPU ingilizce adıyla Global Processing Unit, geniş konu yelpazesindeki bilgisayar uygulamaları ve araştırma çalışmalarını desteklemek amacıyla geliştirilen işlemci gücü paylaştırma çatısıdır.

Xynth v0.7.90 kodları teftişe hazır

anhanguera

xynth windowing system sürüm 0.7.90 kaynak kodları sonunda teftişe hazır ;). Paket içerisinde gtk+-2.4.14, links-2.1pre19, MPlayer-1.0pre7try2, SDL-1.2.9 yamalari ve pek tabiki xynth kaynak kodlari mevcut.

RSS: http://gsulinux.org/~distch/rss.php
WWW: http://gsulinux.org/~distch/projects/xynth

Alper "anhanguera" Akcan.

Bilişsel Bilim ve YazBoz: Kelimeler Ağlar Anlamlar (yahut Hadoop ve Lucene)

FZ

Boğaziçi Üniversitesi, Bilişsel Bilim bölümünden arkadaşım Hakan Ünlü'nün bugün yolladığı bir e-postayı paylaşmak istiyorum: "Merhaba Son günlerde Yazboz sitesi çok ilgimi çekiyor. Sizlerin de ilgisini çekeceğini düşündüğüm için burada duyurmak istedim: http://www.yazboz.com

Site aslında bir serbest çağrışım oyunu. Size bir kelime veriyor ve bunula ilgili aklınıza gelen ilk kelimeyi yazmanızı istiyor. Bunun sonunda tüm oyuncular tarafından girilen kelimeleri 'connectionist' bir yaklaşımla bağlıyor. Sonuçları da görsel olarak izlemek mümkün.