7D5 Demoscene Partisi - 17/18 Eylül

0
Ragnor
Artık gelenekselleşen 7DX demo partileri serisi bu yıl da 7D5 ile devam edecek. 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul Maltepe Üniversitesi - Maltepe Eğitim Köyünde yapılacak olan partiye bu yıl Teknoloyi Televizyonu sponsorluk yapacakmış.
Partinin bu yılın teması Oyun Programlama. Tüm demoscene ve oyun programlama meraklıları partiye davetli olup ürünlerini çeşitli kategorilerde yarıştırabilecekler. Daha fazla ayrıntı için parti official sitesi ve invitation introsu aşağıda:

http://www.7dx-party.org
http://www.7dx-party.org/7d5/files/invitation/7D5inv.zip

Kaynak: Oyunyapimi.Org

İlgili Yazılar

İzmir´de Linux Seminerleri Başlıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de düzenli etkinlikler yapmaya başlıyor. Her ay Linux ve özgür yazılımlarla ilgili bir seminer düzenlenmesi, bu seminerler etrafında İzmir'deki Linux ve özgür yazılım camiasının bir araya gelmesi hedeflenmekte.

İlk etkinlik, 1 Nisan Perşembe günü İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenen bir seminer olacak. Linux'a yeni başlayanlara ve başlamak isteyenlere yönelik seminer, saat 18:00'de başlıyor.

YTÜ Matematik Mühendisliği, Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş Semineri

ibalpinar

Yıldız Teknik Üniversitesi, Matematik Mühendisliği tarafından 26 Nisan 2009 Pazar günü Oracle Veritabanı Kavramlarına Giriş ve Staj Günlükleri konulu gün boyu ücretsiz seminerler düzenlenmektedir.

Seminerleri CETURK Ekibi'nden Hasan Tonguç YILMAZ verecektir.

Dijital Dantel: Kadınlar için Eklektik Teknoloji ve Sanat Festivali

FZ

Eclectic Tech Carnival Dijital Dantel: Teknoloji ve Sanat ile Kadınlar Güçlerini Birleştiriyor!

9-13 Eylül 2009

2002'den beri yılda en az bir kez farklı ülkelerde düzenlenen Eclectic Tech Carnival 9-13 Eylül 2009 tarihleri arasında İstanbul'a geliyor!

Sanat ve teknolojiyi politik ve toplumsal farkındalık ve katılımın arttırılması doğrultusunda kullanmayı kendisine dert edinmiş, bununla ilgilenen kadınlar, Eclectic Tech Carnival'ına davetlisiniz. 5 günlük festivalde atölyeler, söyleşiler, tartışmalar ve performanslara ek olarak yerel kadın örgütleri ile bağlantıya geçerek farklı coğrafyalardan gelen kadınların deneyim ve uzmanlıklarını paylaşmaları amaçlanıyor. Buluşma, sanat ve teknolojinin farklı kullanımları sayesinde uluslararası çalışma fırsatlarını ortaya çıkartmak kadar Türkiye özelinde teknoloji üzerine düşünen ve bu alanda çalışan kadınları bir araya getirmeyi de hedeflemekte. Bu karşılaşmalar sürecinde hem sanat ve teknolojiyi birbirimizle iletişime geçmek için nasıl kullanabileceğimizi tartışmak hem de birbirinden farklı politik bağlamlarımızı anlayarak yerel ve bölgesel düzeyde "erkeklik sorununa" dair farkındalık oluşturmak ve farklı tabandan aktivizm stratejileri oluşturmak istiyoruz.

IstSec 2009 Capture The Flag Yarışması

onal

IstSec 2009′da düzenlenecek CTF yarışmasına kayıt olmak için bugün son gün(Aslında FM networkü için kayıtları tekrar açtık).
Siz de kendinize güveniyor ve bu işi yaparım diyorsanız yirmi kişilik "Beyaz Şapkalı Hacker" arasından şık bir Samsung Netbook kazanmak için acele edin.

CTF'e kayıt olmak için ctf@istsec.org adresine bugün saat 16:00'a kadar CTF başlık bir e-posta göndermeniz yeterlidir. CTF şartları ve detaylar için

Uygulamalı CMMI / eXtreme Programming Eğitimi

FZ

Geçen yıl Antalya’da gerçekleştirdiğimiz "Uygulamalı CMMI / XP Yaz Kampını" bu yıl yoğun istek üzerine İstanbul ve Ankara’da tekrarlıyoruz.

16, 17, 18, 19 Haziran – Boğaziçi Üniversitesi – İstanbul
22, 23, 24, 25 Haziran – Bilkent Üniversitesi - Ankara

Eğitim 4 (dört) günlüktür.

1 Kişi katılım ücreti – 450 YTL – Öğle yemekleri ve ara ikramlar dahildir.