8 saat sonra görüşmek üzere...

0
FZ

Görüşler

0
simor
Siz olmasaydınız bugün gitmeyecektim. Nedense aklımda hep cumartesi pazar olarak kalmış. Çok üzülecektim gerçekten :( Sağolun varolun.
0
necdetyucel
Etkinlik neden Cuma-Cumartesi yapılıyor da hafta sonu yapılmıyor anlamıyorum. Çanakkale'den geldiğimiz için ancak ikinci güne katılabildik. Keşke hafta sonu olsaydı...
0
simor
Pazar günü maliyet daha yüksek olacaktır muhtemelen. Çalışanların fazla mesaisi falan...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Geek Kızlar

redogre

FM.net RSS Okuyucusu

vst

Dedik ki; Fazlamesai.net'in bir RSS okuyucusu olsun. Hatta sadece RSS okumasın, daha başka işler de becerebilsin. Ve hatta, bunu bir güzel hep beraber yapalim :)
Buradan hem kaynak koda hem de halihazırda QT kütüphanesi olan FMcilerin çalıştırabileceği bir ikili dosyaya ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyesi

redogre

fazlamesai.net'e soralım: Pardus ne? Yenir mi?

mos

Askerden henüz geldim. Malesef mi denir, iyiki mi denir emin değilim. Ama çoğu zaman, bilgisayarlarla uğraşmaktan başka bir şeye vaktim olmadı.

LKD Yılın En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması: fazlamesai.net

larweda

Linux Kullanıcıları Derneği yılın penguenleri 2004 ödülleri kapsamında fazlamesai.net web sitesi "En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması" dalında ödüle layık görüldü. Bu ödülü hepimiz adına Ankara Milli Kütüphanede düzenlenen 3.ncü Linux ve Özgür Yazılım Şenliğinde biz kabul ettik. Hepimize hayırlı olsun!