LKD Yılın En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması: fazlamesai.net

0
larweda

Linux Kullanıcıları Derneği yılın penguenleri 2004 ödülleri kapsamında fazlamesai.net web sitesi "En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması" dalında ödüle layık görüldü. Bu ödülü hepimiz adına Ankara Milli Kütüphanede düzenlenen 3.ncü Linux ve Özgür Yazılım Şenliğinde biz kabul ettik. Hepimize hayırlı olsun!

Ödülü alan kadro:

Soldan Sağa: larweda, parsifal, butch
Ödül Platformu: tongucyumruk

Görüşler

0
o_ozardic
tebrik ederiz. :) nice ödüller almanız dileğiyle
0
pH
tebrikler.
0
conan
FM ailesine tebrikler! :)
0
standalone
tebrikler.

yalniz, register a$amasinda formda bazi degi$kenlerin degerleri yazilmami$, yahut turkce cevirisi yapilmami$. _REGHTMLCODE gibi..

bilginize..
0
Nightwalker
Hazır konu açılmışken bu yılki şenliği nasıl buldunuz ? Bana sanki biraz zayıf kaldı gibi geliyor.
İlk olarak harhangi bir üniversitenin dışında yapılmış olması şahıs katılımını ve compex ile aynı zamana denk gelmesi şirket katılımını düşürmüş gibiydi. Hp bile stand açmamıştı.
0
aRda_
Neden olmsuz acidan bakiyorsunuz anlayamadim."HP bile stand acmamis" (sanki adini andiginiz firma her linux etkinligine katilacak diye sart var gibi!)
Bu soylem yerine "prosoft, IBM, Novell, Mavi Bilgisayar, Mavi Akademi ve SPD stand acmis demek yerine neden olumsuz bir tavir anlayamadim dogrusu..?

Bence bu zamana kadar yapilmis en basarili senlik idi.
7'den 70'e emegi gecen herkeze cani gonulden tesekkurlerimle ...

Arda CETIN
0
sametc
tebrikler fazlamesai ! :)
0
FZ
2 yıla yakın süredir FM sitesinde editörlük yapma zevkini yaşayan biri olarak sitenin böyle bir ödüle layık görülmesinden ötürü onur duydum!

Kendi adıma okurların ve takipçilerin siteyi sahiplenmesinden çok memnunum, insanların bir süre okur durumundan çıkıp yazar durumuna gelmesi ise doğru yolda olduğumuzun göstergelerinden biri diye düşünüyorum.

Kendi alanlarında uzman olan bilgisayarcıların da bu siteyi takip etmesi ve burada genç arkadaşlarla etkileşime girmesi, tartışmalara katılması da ayrı bir güzellik, artarak devamını dilerim ;-)

Güzel bir söz vardır: "Marifet iltifata tabidir" diye. Madem ki bize iltifat edilmiş o halde hep birlikte marifetimizi daha da güzelleştirerek sunmaya ve paylaşmaya devam :)

Bu arada görebildiğim kadarı ile tongucyumruk tüm zamanların en fantastik ``ödül platformu´´ olmuş! :-P
0
murat09
Tebrikler.. Bu ödülü FM in tüm aktif kullanıcılarınında dolaylı vs değil, direkt olarak hakettiğini düşünüyorum.
Fakat hallolması gereken birkaç eksik var, forumun ismi var kendi hala yok. Bazı değişkenlerin Türkçe karşılıkları eksik ve siteye üye girişi yapıldığında ilk sayfada Türkçe karakterler hatalı..Zamanla bunların da çözümlenebileceğini bildiğim için fazla da umursamıyorum, ne de olsa çalışkan bir site ekibi var :-)
Ayrıca bir fikrim var, haberdeki resmin altına da isimlerin soldan sağa ... gibi yazılması daha güzel olurdu sanki..
Sevgiler ve saygılar...
0
malkocoglu
Tebrikler! Basarilarin devami dilegiyle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Genelağ

redogre

Haber Maratonu

FZ

Müzik zevki evrensel midir, kültürel midir? MIT'den iki araştırmacı bu konu üzerinde bir çalışma yapmışlar. George Lucas, bilgisayar oyunlarında YZnin daha ciddi ve yoğun şekilde yer alması gerektiğini düşünüyormuş. ABD'de 2010 yılına dek nüfusun %60'ı genişbant internet erişimine kavuşacakmış ama Güney Kore çok daha ileride imiş. IBM yeni arama ve metin analiz yazılımını açık kaynak kodlu hale getirmiş. Açık kaynak kod camiasında daha çok kadın yazılım geliştirici yer almalıymış. XML dünyasının meşhur firmalarından Altova, ürünlerinden birini "royalty free" olarak kamunun kullanımına açmış. GNU/Linux'ta araba yarışı sevenlere TORCS tavsiye ediyorlarmış. Güvenlikle ilgili DenyHosts diye güzel, minik ve Python ile kodlanmış bir araç varmış.

İyi yıllar

butch

Malum, birkaç saat sonra 2002 yolcu. Birbirimizi tebrik edelim, coşalım. Bu sene hayatlarımızın en güzel yılı olsun. Seneye yine fazlamesai.net'de görüşelim. Sağlık ve sevgiyle kalın.

Güzel Siteler - 2: Aftermath2000.org

sundance

Kelime anlamı "Savaş, yıkım sonrası" olan aftermath2000.org ülkemizde eksikliğini çektiğimiz kaliteli Internet haberciliği konusunda ciddi bir eksiği kapatıyor.

Gerek tasarımı, gerek yorumların kalitesi ve gelir geçer olmaktan uzaklığı ile bize ilham veren, keyifle izlediğimiz bir site.

Herkese tavsiye ederiz. Bu ortam hakkında söyleyecek sözü olanlara özellikle...

Fazlamesai'ye Soralım: PHP ve MySQL Eğitimi

crematorium

Bulabildiğim kadarıyla BT Eğitim PHP ve MySQL eğitimi vermekte. Fakat alternatifleri de olduğundan eminim.