Adsl'lilere Fazla Fatura

0
anonim
Türk Telekom, Ağustos ayı Adsl faturalarında 130.000 aboneye fazladan 7 YTL yazmış. TTnet Kurumsal sözcüsü Ahter Kutadgu, 7 YTL'lik fazlalığın Eylül ayında telafi edileceğini, hatta geç yapılan ödemelerde Telekom nasıl faiz alıyorsa, bu kez Telekom'un tüketicilere faiz ödeyeceğini belirtmiş.

Kaynak: Ntvmsnbc

Görüşler

0
jfever
habere konu olan 130.000 abone statik ip kullanan adsl kullanıcılarıdır.

2,66 ytl + kdv olan statik ip geçtigimiz ay (yanlışlıkla) 9,78 ytl +kdv olarak fatura edildigi icin boyle bir durum ortaya cikmistir.

goruldugu uzere faiziyle iade edeceklermis, hayirli, ugurlu olsun.
0
okanari
Eylul ayında da yine fazla fatura gelenlerden bahsediliyor:p Sanırım onumuzdeki ay 2 aylık iade edecekler
0
simor
Yanlışlık falan değil bilerek yapıldı. Yine piyasa araştırması.
0
simor
Ayrıca başka düşüncelere göre de TT nin paraya ihtiyacı olduğu ve kısa vadeli para topladığı idda ediliyor.
0
Satanique
Evet bizi yoluyorlar. Zaten fakiriz ödeme gücümüz az. Bir de onlara bir sürü para veriyoruz. TELEKOMU KINIYORUM!
0
Satanique
Bir de 20 mbit yapıcaklarmış bilio musan?

Bekliyoruz bakalım 20 mbit nasıl olacak? Bakalım Paul Doany sözünü tutacak mı?
0
extacy
aslinda o sayi 129.999 oldu dun itibari ile:)
static ip de ufak capli web projelerimle ugrasiyordumki senelik verilen 30ytl basli basina senelik hosting hizmeti kadar oldugunu farkedince,menfaatlerim acisindan bu iliskiyi bitirmek en mantiklisi gozuktu:).benim gibi yapan kisilerde vardir eminimi telekom piyasa yoklamaya daha devam etsin...
0
auselen
Heyecanla bekledim, faturadaki 60ytl yi görünce. Muhakkak dedim FM'e çıkar bu konu.

İşte sabır, işte sebat.

Teşekkürler.
0
sivri
Faturayı görür görmez FM'e yazdım ama önce NTV'de yayınlanması gerekiyormuş burada haber olabilmesi için.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Noam Chomsky İstanbul Bilgi Üniversitesi´nde

FZ

Özgürlükleri teftiş için 13 Şubat’ta Türkiye’ye gelen Noam Chomsky, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde konferans veriyor ve Üniversite bu vesileyle, çağımızın en önemli entellektüellerinden Chomsky üzerine yapılmıs bir belgeseli 10 Şubat’ta gösteriyor.

Dünyaca ünlü Amerikalı düşünür ve dilbilimci Noam Chomsky 13 Şubat Çarşamba günü saat 16.00-18.00 arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde, “11 Eylül ve İletişim” konulu bir konuşma yapacak.

Sony'nin yarattığı çalkantının dinmesine daha çok var...

conan

Şurada daha önce değinmiştik. Konu kişisel bloglardan, bilgisayar basınına ve daha sonra ana basına taşınan konuların belki de en güzel örneği. Bruce Schneier'in Sony'nin yediği bu halt konusunda söyleyecekleri bitmedi. :) Bu adreste enfes bir özet geçmiş üstad.

Yazıdan bazı çarpıcı cümleler:
- The only thing that makes this rootkit legitimate is that a multinational corporation put it on your computer, not a criminal organization.
Bu rootkit'i haklı kılan tek şey bir suç örgütü tarafından değil, çokuluslu bir şirket tarafından sisteminize yerleştirilmiş olması.

Kevin Mitnick Geri Dönüyor !

mysterious

Dünyanın en ünlü hacker’ı Kevin Mitnick, 8 yıl aradan sonra yeniden internete girecek.

Şartlı tahliye süresi salı günü sona erecek olan Mitnick, kendisine uygulanan yasağın kalkmasıyla beş yıl hapis yatmasına neden olan internete 8 yıl aradan sonra yeniden girebilecek.

Katillerin Beyinleri Farklı mı?

anonim

hurriyetim.com: "Bilim adamlarının araştırmaları, pek çok seri katilin beyninin normal insanların beyinlerinden farklı olduğunu gösteriyor. Beyin tomografilerini karşılaştıran uzmanlar, katillerin beyinlerinin ön kısmında anormallik olduğunu belirtiyor."
"1990'larda New York`ta yapılan araştırmada cinayet suçu işlediği kanıtlanmış 25 kişinin beyin haritalarını çıkaran uzmanlar, normal insanlarda beynin en aktif bölümü olan ön kısmın (frontal lob) katillerde neredeyse hareketsiz olduğunu tespit etti.

ABD`de 17 fahişeyi öldüren ve yakalandığında onları neden öldürdüğü hakkında hiçbir fikri olmadığını söyleyen seri katil Joel Rifkin'in beyninin de ciddi şekilde hasarlı olduğu biliniyor.

AmigaOS 4.0 Haber Turu

dcc

IntuitionBase.com sitesinde yayınlanan AmigaOS 4.0 ön sürüm tanıtım makalesini Türkçe'ye çevirdim. Makalede AmigaOS'un yeni sürümünün öne çıkan özellikleri tanıtılıyor.

Diğer bir haberse Picasso96 sürücüleriyle ilgili... P96, PPC olarak baştan yazıldı ve şimdi her zamankinden daha hızlı çalışıyor. OS4'ün hızını görmek isteyenler, videoları buradan (DivX olarak) veya buradan (Mpeg1 olarak) indirebilirler.