Agent Smith Nasıl Çoğalıyor?

0
cbc
Popüler furya Matrix'in 2. bölümünde etraf Ajan Smith kaynıyordu. Matrix'in bir yazılım olduğunu bilen herkes nasıl kopyalanacağına dair fikir yürütebilir. Fakat...
Ara sıra bakındığım bir site bundan para kazanma yoluna gitmiş ve şöyle bir tişört satmaya başlamış.

Eğer kopyalama için nasıl bir yöntem izlediklerini merak ediyorsanız bir ziyaret edin. Hem siz eğlenin, hem fikir çalmış olmayalım.

Siteyi biraz gezmenizi tavsiye ederim. Satın almasanız da "/dev/mug" tarzı "deviceler" hoş olmuş. Battaniyeler ile ilgili "action shotlar" da ayrıca hoş.

Görüşler

0
conan
Agent Smith bizim politikacilara benziyor :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

SansureHayir!org yayına başladı

fsniper

Türkiye'de son dönemde ciddi bir artış ile uygulanan site yasaklama ve gizli sansür uygulamalarını konu edinen, yapılması gereken ve yapılanlar hakkında internet kullanıcısı görüşlerine yer veren SansüreHayır!org yayın hayatına başladı. Site üzerinden sansüre karşı düşüncelerinizi sözlük tadında herkese duyurabiliyor, başkalarının neler düşündüğünü okuyabiliyorsunuz. Ayrıca görünüşe göre SansüreHayır!org sloganlı yapışkanlı etiketler de yolda ;)

www.2ka.org

lazarus

Zamanında hepimizin kurcaladığı Exploit Generator'un yaratıcısı Korhan Kaya çalışmalarını www.2ka.org altında beğenimize sunmuş.

Türk Telekom Kablosuz Internet tarifelerini belirledi

talat

Türk Telekom'un 42 ilde 400 noktada sunduğu kablosuz internet erişim ücretleri belirlendi. Yarım saat kablosuz internet TTWinet hizmeti 3.11 YTL olacak.

RTUK işi bitiriyor mu?

anonim

Belki bitiriyor, belki de biraz daha bekleyecek.Belki gene rafa kaldırıp seneye bir dönem ısıtıp önümüze koyacak.En azından şimdilik bu yasaya karşı çıkanlar; Tepkiler için belki okumak belki de katılmak isterler...

Internet üzerinde iş yapmak

ganzo66

Her geçen gün bir ".com" bir ".bom"'a dönüşürken neler yapılmalı, nasıl para kazanmalı. Fazlamesai`nin bir kitlesi var ve bu kitle sanırım bu konuya bir çok cevap verebilir. Ben yine de bazı önerilerde bulunmak isterim.