www.2ka.org

0
lazarus
Zamanında hepimizin kurcaladığı Exploit Generator'un yaratıcısı Korhan Kaya çalışmalarını www.2ka.org altında beğenimize sunmuş.

Görüşler

0
Teorisyen
http://www.2ka.org/data/expgen/expgen089.zip

File Not Found...

Yazık oldu bea!
Ne güzel kurcalayacaktık...
0
lazarus
hosting problemleri yuzunden dosyalarin hepsine erisim verememiş , kısa süre icinde bütün projeler incelemeye ve kullanıma acik olacak ,takip etmekte fayda var exp. gen in kaynak kodlarıda olacak .
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

America Online'dan dev kişisel gizlilik ihlali

tongucyumruk

Bundan birkaç ay önce Google'ın kullanıcılarının yaptıkları aramalara ilişkin bilgileri devlete açmayı reddetmeleri oldukça gürültü koparmıştı. AOL kişisel gizliliğin abartılan bir konu olduğuna karar vererek son üç ayda yapılan aramalara ilişkin verileri yayınladı. Veriler her ne kadar "kişisel gizliliğin korunması" amacıyla kullanıcı adları yerine rastgele sayılar koyularak açıklandıysa da aynı kullanıcının yaptığı aramaların aynı numaraya sahip olması arada bağlantı kurulmasını kolaylaştırıyor. Gelen tepkiler üzerine AOL şimdilik verileri internetten kaldırdı.

SansureHayir!org yayına başladı

fsniper

Türkiye'de son dönemde ciddi bir artış ile uygulanan site yasaklama ve gizli sansür uygulamalarını konu edinen, yapılması gereken ve yapılanlar hakkında internet kullanıcısı görüşlerine yer veren SansüreHayır!org yayın hayatına başladı. Site üzerinden sansüre karşı düşüncelerinizi sözlük tadında herkese duyurabiliyor, başkalarının neler düşündüğünü okuyabiliyorsunuz. Ayrıca görünüşe göre SansüreHayır!org sloganlı yapışkanlı etiketler de yolda ;)

Limitli ADSL'de Alt Sınır 1 Megabite Çıktı

FZ

Türk Telekom bugün yaptığı açıklama ile daha önce 512 Kilobit olan limitli ADSL'deki alt sınırın 1 Ağustos'tan itibaren 1 MegaBit olarak uygulanacağını duyurdu.

Türk Telekom’un yeni uygulaması sayesinde, kotalı internet bağlantısına sahip tüm internet kullanıcıları için ADSL iki kat hızlanıyor: 3, 6 ve 9 GB limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 Kbitt olan temel internet bağlantısı 1 Megabite (1024 Kbit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşacak. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde herhangi bir değişik olmayacak.

Kaynak: http://www.tubiderbd.com/

AOL Bir Şeyler Yapıyor Ama ...

sundance

ICQ`u aldığından beri çok bir hareket görmediğimiz AOL, ICQ lisansını bir şekilde kullanıma açıyor. Ama tam olarak ne yapıyor, nasıl yapıyor biz anlayamadık, anlayan beri gelsin.

Lisansın içinde `10,000 kopyadan fazla dağıtılmaması, 13 yaşından küçüklere verilmemesi` gibi ibareler var
Hayra alamet mi desek, yoksa büyük ölçekte firmaların ne yaptığının farkında olmadan yaptığı bir başka gariplik mi desek bilemiyoruz...

Internet´te Gezinmede Yeni Boyutlar: stumbleupon.com

FZ

Acaba bugün dostum sundance hangi sayfaları ziyaret etti? Peki ya butch ilginç bir şeyler bulmuş mudur? Hmm, galois da belki fantastik bir site ile karşılaşmıştır. Bana söylerler öyle değil mi? Bu sayfalardan hangilerini beğenmişlerdir? Bunlarla ilgili yorumları nedir? Peki ya dünyadaki yüzbinlerce Internet kullanıcısı arasında kafa dengi olanların en son beğendikleri sayfalar? Paylaşmayı severiz ama insanlık hali, sürekli not et, e-posta ile yollamaya çalış, kişisel blog´unda yayınlamayı hatırla filan, uzun iş! Daha basit bir sistem olsa, hem benim katkıda bulunacağım bir sistem hem de katkıda bulunanların oyları ile beni yönlendirecek bir sistem, nasıl olur?

Topluca "web"de gezinme mefhumu nedir diye merak ediyorsunuz stumbleupon.com kullandığınız tarayıcıya basit bir araç çubuğu yerleştirerek yukarıdaki işleri ve daha fazlasını gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Acaba FZ biraderimiz en son nereleri gezdi, nereleri beğendi diye merak ederseniz FZ blogs´a zıplamak ve sağ sütundaki "fz stumble site reviews" kısmına bakmak sureti ile merakınızı tatmin edebilirsiniz ;-)