AMD, ATI'yi 5.4 milyar dolar ödeyerek satın aldı!

0
darkhunter
Yahoo'daki habere göre AMD-ATI birleşmesi gerçekleşti!

Fiyatın dudak uçuklatıcı olmasının yanı sıra, artık AMD'nin efsane platform Nforce yerine ATI yongalara yoğunlaşılacağını kestirmek pek de zor olmasa gerek :) Belki de anakart ar-ge'si artık AMD'nin kontrolünde olur (umarım)...

Görüşler

0
simor
Ahhhh, tam ati linux sürücüsünü düzeltmiştiki satıldı. Nası bencilim ama... Neyse umarım bu birleşmeden insanlığa faydalı çalışmalar çıkar.
0
Satanique
Kim ne yapsın Ati Linux sürücüsünü ya. 16 bit renk derinligi veriyor mu veriyor. ATI Nvidia'dan daha iyi. Ben ATI kullanıyorum. X850XT ve Mobility X1600'üm var.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

10 yıl önce bugün...

dcc

Hafızanızı bir yoklayın bakalım... 10 yıl önce bugün, 29 Nisan 1994'te hangi büyük firmanın iflas ettiğini hatırlayabilecek misiniz?

VMware Server artık bedava

ykarslioglu

Sanal makine dünyasında lider konumunda olan VMware Şirketi'nin giriş düzeyindeki sanal sunucusu olan GSX Server, "VMware Server" adıyla ve herhangi bir ücret talep edilmeksizin kullanıcıların hizmetinde... Şu anda beta aşamasında olan yazılımı hemen indirip deneyebilirsiniz. VMware yetkilileri, bu yolla rakiplerine göre daha fazla sayıda masaüstünde kendilerine yer edineceklerini ve "enterprise" düzeydeki işler ve kritik görevler için var olan daha üst düzey ürünlerine geçişin hızlanacağını umuyorlar. Benim için heyecan verici bir haber, çünkü -ve maalesef- henüz wine ile çalıştırmayı başaramadığım bir-iki programcık kalmıştı :-)

Ayrıntılı bilgi aşağıdaki adreste:
http://www.vmware.com/products/server/

GUADEC 2003

anonim

BOSTON, Mass. February 18, 2003. dördüncü yıllık GNOME kullanıcıları ve geliştiricileri Avrupa Konferansu (GUADEC), geliştiricileri, GNOME Kuruluşu Önderleri ve kişileri, işyeri ve hükümet GNOME kullanıcıları 16-18 Haziran 2003'te İrlanda Dublin'e getirilecektir. Konferans, taşınabilir internet aygıtları, ağ sunucuları ve masaüstü için kullanıcı çevresi, GNOME'nin yön ve yeteneklerine dikkat çekmek için tek forumdur. GUADEC, GNOME'nin yayılımcılarına, geliştiricileri ve IT öncülerine yararlı olacak dersleri ve ayrıntılı bir takımını belirleyici olacaktır.

OpenOffice.org için Türkçe Dilbilgisi Denetleyici Gelecek Mi?

FZ

Microsoft Word'ün İngilizce için yaptığı (ve benim de zamanında bazı işler için epey faydalandığım) dilbilgisi denetleme işini OpenOffice.org üzerinden Türkçe için yapmak mümkün mü? Bu seneki Google Summer of Code'da böyle bir proje açılmış görünüyor ve işi üstlenen de Ezgi Çiçek:

The aim of this project to add grammar support for Turkish language, and write an Office Suite for Open Office. The suggested language checker, Language Tool is a corpus level rule-based language checker that will find errors for which a rule is defined in its XML configuration files. Rules for more complicated errors will be written in Java.

Tanrının eli Korsan Kültür bakanına değerse...

sefalet

İsveç 2005 yılında çıkardığı kanunla hakları saklı eserlerin genelağdan indirilmesi ve paylaşılmasına yasak getirdi. Kanuna karşı gelenleri para ve iki yıla kadar hapis cezası bekliyor. Fakat İsveç'te herkes aynı fikirde görünmüyor özellikle kültür bakanı ve Tanrı.