Beni Bul Bebek

0
redial

Görüşler

0
FZ
Neden aklıma Solaris geldi? ;-)
0
murat09
hangi Solaris? G.Clooney'in Solaris filmimi, yoksa Solaris OS mi;-) Hikayeyi de zevk alarak okuduğumu belirtmek isterim. Bilishimci imamdan daha gerçekçi en azından:-)
Bu arada, ya hikaye birgün gerçek olursa? Belki de vardır M$'ın ultra gizli kozmik kodları arasında böyle bir yazılım? Haydin bunu da tartışalım.
0
FZ
Andrei Tarkovski´nin Solaris adlı filmi. Polonyalı bilimkurgu yazarı Stanislaw Lem´in meşhur romanından uyarlanan ve sinema tarihine geçen film. ABD´liler tarafından çekilen versiyonunu izlemedim. O kitabı ben daha çok yapay zekâya ve insan varlığına güzelleme olarak okumuştum. Tabii bir aşk romanı gibi de okunabilir ;-)
0
anonim
Market ve deprem hikayeleri gibi, bu da çok kötü ve berbat. Yarısında okumayı bıraktım. Niye yayımlıyorlar ki?
0
sundance
Sen niye okuyorsun ki ? Dahası niye yorum yazıyorsun ki ? Nasıl olsa öyle gürültü yazdığın, kendi ismini bile kullanmadan, kötü dediğin şeyin nesinin, nasılının kötü olduğuna tek kelime bile etmeden.

Eleştiri adı altında anonim olarak kusulması beni hasta ediyor.
0
Nightwalker
Anonim olarak insanların istediğini ortalığa kusmasına bir son vermenin zamanı gelmedimi hala. (bkz. bilişimci imam vakası.)
0
redial
Evet , boyle duvara konusuyormus gibi hissediyo insan...
0
o_ozardic
Bitli baklanın kör alıcısı olur. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GMail Hesabi Ister misiniz?

eitatli

Hatirlarsaniz bir süre önce GMail (Google Mail) beta yayina basladi. GMail'in en dikkat ceken yönü 1 GB lik alan saglamasi. Ancak bu beta sürümde herkes gidip kendine bir hesap acamiyor. Ancak GMail hesabi acmak imkansiz da degil.

Fazlamesai Forumlar. Yine, yeniden

butch

Bir süre önce kapanan fazlamesai forumları yayın hayatına geri döndü. Buyrun, kaldığımız yerden devam edelim.

Dünden Bugüne FazlaMesai.net

crematorium

FazlaMesai.net'in 18 Şubat 2001'de ki halini merak eden var mı? Mutlaka vardır... Görmek için buraya tıklamanız yeterli... :)

Bu arada muhtelif tarihlerdeki FM için ise buraya

Kısa bir ara

butch

Site kodlarındaki bir açık sebebiyle veritabanımıza izinsiz erişimler gerçekleştirilmiş bulunmaktadır. Sistemin gözden geçirilmesi amacıyla yayınımıza bir süreliğine ara veriyoruz.

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere - Fazlamesai.net ekibi

Yeni Bir Galaksi Keşfedildi

FZ

Hubble teleskobu ile gerçekleştirilen gözlemler ve incelenen uydu fotoğrafları sonucunda yeni bir galaksi keşfedildi: galaksi.fazlamesai.org

İlk raporlara göre "her insan bir dünya, her insan bir gezegen, o halde gezegenleri, güneş sistemlerini ve pek çok şeyi bir araya getiren galakside buluşalım" düşüncesi ile yola çıkan FM editörleri bloglarını birleştirip Voltran'ı (ya da başka bir şeyi, her ne ise, kimileri Web 2.0 filan da diyor :) oluşturmaya karar verdiler, kolları sıvadılar, 1 hafta boyunca test ettiler ve sonra da büyük patlama ile cümle aleme gerekli duyuruyu yaptılar.

6 aylığına T.C. askeri kuvvetlerine emanet ettiğimiz sevgili arkadaşlarımız ve FM editörleri Larweda ve coskung simdilik galaksiye daha zayıf radyo sinyalleri yollayacaklar, sayılı gün çabuk geçer diyor ve gözlerimizi galaksiye doğru çevirip bir sonraki sürpriz için (asıl bomba, pek yakında!) çalışmalarımıza olanca hızı ile devam ediyoruz...