Bilgi'de Oyun Programlama Semineri

0
coskung
Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nun her perşembe duzenledigi bölüm seminerleri dizisinin 10 Nisan Perşembe günkü konuğu ilk Türk oyun programlama firmalarından Yogurt Teknoloji'den Cemil Türün. Seminerde Oyun Programlama'nın temelleri anlatılacak ve bir sanal dünya oyununun demosu yapılacak. Perşembe 17.00, Dolapdere Kampüsü, Mahkeme Salonu.
Seminer tamamen ücretsizdir. Kayıt vs. gerekmemektedir. Bilgi Üniversitesi'nin Taksim-Dolapdere arası servisleri 15 dakikada bir AKM önünden kalkmaktadır.
Yoğurt Teknoloji
Bilgi Üniv. Bilgisayar Bilimleri Bölümü

İlgili Yazılar

Balıkesir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Balıkesir Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Mart ayında iki gün boyunca linux seminerleri düzenleyecek. Masaüstünde linux kullanımından oyunlara, veritabanı uygulamalarından sunuculara birçok konunun ele alınacağı seminerler 18-19 Mart tarihlerinde yapılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

TBD Genç Ankara'da Android Programlama ve Mobil Dünya Semineri düzenliyor

anonim

TBD Genç Ankara, TOBB ETÜ Bilişim Teknolojileri ve Robot Topluluğu'nda bir Android semineri düzenliyor. Konuşmacı Android konusunda uzman bir isim Mustafa Ferhan Akman.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007 - Haberler

butch

Türkiye özgür yazılım aleminin önemli buluşma noktalarından biri olan Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin başlamasıiçin artık günleri değil saatleri sayıyoruz. Başta LKD, Pardus olmak üzere ülkemizden önemli kurumların, projelerin destek verdiği etkinliğin programını daha önce açıklamıştık. Şimdi, cumartesi sabah görüşmek üzere diyor ve etkinlikle ilgili önemli bir habere ve bazı hatırlatmalara geçiyoruz.

Linux Semineri: Özgür Yazılımlar ile J2EE

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 3 Mart Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. Java platformunda kullanılabilecek özgür yazılımların (uygulama sunucuları, geliştirme ortamları, veritabanları, vb) anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor.
Ayrıntılı Bilgi

Principles of Programming using Javascript, in this Web 2.0 era

fkoksal

Güncelleme: etknlik tarihi ve saati değişmiştir.

13 Haziran Cuma günü saat 14:00'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümünde "Reinventing Programming Education in the Web 2.0 era" başlıklı bir seminer düzenlenecektir. Seminer Dolapdere kampüsünde gerçekleşecektir ve herkese açıktır. Konuşma ve konuşmacı ile ilgili ayrıntılar aşağıdaki gibidir.