Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007 - Haberler

0
butch
Türkiye özgür yazılım aleminin önemli buluşma noktalarından biri olan Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin başlamasıiçin artık günleri değil saatleri sayıyoruz. Başta LKD, Pardus olmak üzere ülkemizden önemli kurumların, projelerin destek verdiği etkinliğin programını daha önce açıklamıştık. Şimdi, cumartesi sabah görüşmek üzere diyor ve etkinlikle ilgili önemli bir habere ve bazı hatırlatmalara geçiyoruz.
  • Ubuntu topluluk yöneticisi Jono Bacon bir sağlık problemi sebebiyle etkiliğe katılamayacağı bildirdi. Onu aratmayacak bir sunum için çalışmalarımız sürüyor.
  • Kayıt masası Cumartesi günü 9:00 itibariyle görev başına olacak ve etkinlik 10:00'da açılış konuşması ile resmen başlayacak.
  • Sunumları izlemek için başlangıç saatini kaçırmamak önemli. Özellikle simultane tercüme yapılacak sunumlar için önceden büyük salonlarda yerini almanızı öneririz.
  • Görüşler

    0
    towsonu2003
    youtube'a filan video atarsiniz dimi? ben biraz uzaktayim da
    0
    Ono
    Evet birileri bu tur etkinlikleri videoya alsa, herkes icin cok faydali olur. Ozellikle de benim gibi Ist'a 1200km uzak olanlar icin :(

    Debconf'u izlerken aldigimiz heyecani bizim etkinliklerden de alalim :)
    0
    mehmeterten
    LKD'nin Ankara'da yapılan şenliğinde seminerler kameraya alınıyor, tabi bu bilgi üniversitesindeki Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'ndede yapılsa güzel olur bence.
    0
    butch
    Bazı sunumlar bu adreste bulunuyor.
    0
    Ono
    Link icin tesekkurler.
    0
    misafir
    FM zirvesi yok mu bu sene?
    0
    Challenger
    Her yıl kayıt yaptırıyorum ve her yıl bir sorunla karşılaşıyorum. Birinde apar topar askere aldılar, birinde şirket izin vermedi, şimdi de hastalık. Seneye kayıt yaptırmayacağım :)
    Görüş belirtmek için giriş yapın...

    İlgili Yazılar

    Bilgi Güvenliği ve Yazılım Kalitesi Sempozyumu

    meddah

    Türk Standardları Enstitüsü ve Türkiye Bilişim Derneği'nin işbirliği ile 6-7 Mart 2007 tarihlerinde "Bilgi Güvenliği ve Yazılım Kalitesi" başlıklı bir sempozyum gerçekleştirilecektir.

    Sempozyumda, "Bilgi Güvenliği ve Yazılım Kalitesi " ile ilgili yaşanan gelişmelerin paylaşılması, sorunların konunun uzmanlarının katıldığı ortak bir platformda tartışılması ve bilgi alışverişinde bulunulması düşüncesiyle kamu , özel sektör ve akademik ilgili tüm tarafların bir araya getirilmesi amaçlanmıştır.

    Haliç Üniversitesi Linux Semineri

    hsahbal

    Haliç Üniversitesi Haliç Yerleşkesi'nde 31 Mart Pazartesi günü 15:00-17:00 arasında Enver Altın tarafından "Linux ve Özgür Yazılıma Giriş" konulu seminer verilecektir.

    Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü @ Yeditepe Üniversitesi

    mustafassf

    Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Kulübü olarak bu sene ilkini 8 Nisan'da düzenleyeceğimiz "Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Günü" adlı etkinliğimiz, "Açık Kaynak", "Özgür Yazılım" gibi terimler hakkında, bilgilendirme ve bilinçlendirme, bilgisayar okuryazarlığını artırma amacıyla gerçekleştirilecektir. Konularında uzman kişilerin katilacağı etkinliğimize herkes davetlidir.

    Detaylı bilgi için : http://open.yuenc.org

    İNETD Semineri: Web Uygulama Güvenliği

    adervis

    IBM Linux Merkezi'nde yapılan İnternet Teknolojileri Derneği Seminerleri, 10 Şubat 2007 saat 14:00'da Fırat OKAY'ın "Web Uygulama Güvenliği" konulu semineri ile devam ediyor.
    Seminerler herzaman olduğu gibi herkese açık ve ücretsiz.

    Türkçenin Etimolojisi Semineri

    FZ

    2 Mayıs 2006 tarihinde 13:00 ile 15:00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü'nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünün davetlisi olan Sevan Nişanyan tarafından Türkçenin Etimolojisi başlıklı bir seminer düzenlenecektir.

    Sevan Nişanyan'ın meşhur etimolojik sözlüğüne buradan erişebilirsiniz.