Bilgisayar manyakları uslanmaz birer sex makinasıymış!!

0
larweda
Amerikan bilgi teknolojileri iş bulma sitesi JustTechJobs.com`un yaptığı bir araştırmaya göre, hayatı bilgisayarla geçen (Eve gitsem de bilgisayarla uğraşsam diyen! :-)) 7500 denek üzerinde yapılan ankette, bilgisayarla ilgili çalışan insanlar (yılda ortalama 109 defa), normal amerikalılardan (yılda ortalama 79 defa) daha fazla sex yapıyorlarmış.
JustTechJobs.com sitelerini kullanan insanların genel profillerini çıkarmak üzere bir anket hazırlamış ve geyik olsun diye de yılda kaç defa sex yapıldığı sorusunu koymuş. Bu tarz bir sonuç çıkması ise beklenmiyormuş.

JustTechJobs.com`un patronu Ross Curtis'in ise bu sonuç üzerine mantıklı olabilecek bir teorisi var: "Düşünün" diyor adam, "Sözkonusu adamlar benim gibi adamlarsa, çocukken okulda herkesin parmakla gösterdiği ve güldüğü silik bir tip olmuş ve büyük ihtimalle 22-23 yaşına kadar hiç öpüşmemiştir. Şimdi bu adamların parası ve gücü var, üstelik karşı cins de bunu anlaşılmaz bir şekilde çekici buluyor. Tahmin edersiniz ki onlar da bu fırsattan yararlanıyorlar."

Bu haber tamamiyle gerçekdışı da olabilir ama..

Ne diyorsunuz, hoşunuza gitti mi, yoksa çok mu tanıdık geldi? :-))

Görüşler

0
FZ

Ross Curtis''in yorumuna katılıyorum bir miktar.

Pek çok erkek daha orta son-lise ilk yıllardan itibaren öyle ya da böyle, masumane ya da damardan karşı cins olayına girerken, bilgisayarcı dediğimiz ve çok geniş bir kesimi kapsayan etiketi taşıyan insanlar daha doğrusu gençler, en enerjik, aktif zamanlarını bilmem ne grafik kartının dokümanlarda bulunmayan fonksiyonlarına, veri yapılarına, algoritmalara, matematiğe falan harcıyorlar. Aslında silik değiller sadece öyle görünüyorlar :-)

Bu tip insanların hayal güçlerinin ve zekalarının gelişmemiş olması beklenemez ki bence bu da cinselliği doğudan etkiler!

0
anonim
hepiniz siliksiniz kabul edin...
öle yada böyle hayatın içine balıklama dalamamış hep biraz da dışardan seyretmişsiniz hayatı
en bagıracak yerde susmuş hep dışardan beklemiş hiç ilk adım atamamışsınız belkide
ilk sevgiliniz hep platonik kalmış
ilk sıgarayı içmişsiniz onu düşünerek
ah biraz da boyunuz uzun burnunuz şöyle olsaydı hele gözlükleriniz hiç olmasalardı ne vardı
kime niyet kime kısmet yaşamışsınız
cok da yaşamamışsınız izlemişsiniz coğunlukla yaşanılanları
tam sevda türküleri söyleyip coşacagınız çağlarda hep bişeyler eksik kalmış
hiçte umduğunuz gibi yaşamamışsınız sevdanızı
hep türküsüyle yetinenlerden olmuşsunuz...
ve anlamışsınız hiçte size göre değilmiş bu dünya
sizde bir gece sessizce intahar etmişsiniz klavyenin tuşlarında
ansızın kimse duymadan çekip gitmişsiniz...
çekip silmişsiniz ne varsa...

0
anonim
Valla $u anda prof. programci olarak calisan bir kisiyim (Yazdiklarim arasinda dandini muhasebe programlarindan cok gelismis 3d Enginelere kadar pek cok program var). Ama yukarida tarif ettigin insan modeline uymuyorum pek.Tanidigim bilgisayar manyaklarinin cogu da benim gibidir.

Ilk -sevgilim- ile orta okul zamaninda ciktik ve platonuik degildi iliskimiz.

Ilk cigarayi ne zaman ictigimi hatirlamiyorum pek...

55-60 KG arasi deynek gibi pek yakisikli olmayan bir tipim ama halimden gayet memnunum.

Sevda turluleri soylemedim hic sesim iyrenctir. Ama costum.. ictim azittim kizin kapisina gidip nara attim vs...

Bir gun aynanin karsisina gec ve kendi icine kapanmis, burnu buyuk kisiliginin bir tahlilini yap...

0
anonim
üstüne alinma konu sen degilsin
muckk:))
siliksiniz derken ucunun sana dokunmasini istememistim bu arada bende silik sayilirim:)
senin gibi lapinlere bayilirimm...
0
anonim
Bilgisayar manyaklarinin baya bir kisminin genelde cevre ile uyumsuzluklari ve psikolojik sorunlari nedeniyle zamanin neredeyse tamamini bilgisayar karsisinda geciriyor.
Kendimden ornek verecek olursam cocukken ugradigim tecavuzu ve verdikleri uyusturucuyu unutmak icin, vaktimi harcayabilicegim iki yol vardi : Televizyon veya Bilgisayar. Bilgisayari sectim vaktimi onla harcadim.
Evet korkaktim. Gecmiste kendimi savunmaktan acizdim. Hala oyle sayilabilirim bazi bakimlardan.
Her nekadar belli donemlerde kizlarla iliski kurmaya calismissamda basarili olamadim. 27 yasindayim ama hic bir kizla opusmedim.
Bilgisayar manyagi olan arkadaslarimin genelde karsi cins ile ilgili problemi var. Buna karsin bilgisiyar isinde cok iyi ve karsi cins problemi olmayanlar da.
Demek istegim su: Bilgisayar manyagi olanlarin genelde psikolojik sorunlari var. Sanirim bilgisayar manyaklari buyuk bir kismi psikolojik sorunlarini asamadiklarindan hafta 20 defada sex yapiyorum diyerek sanal cevap vermisler. :))
0
anonim
Ben bilgisayar mantağı olarak size belki bir ölçüde katılabilirim pisikolojik bakımdam bizim bir sorunumuz yok. Bunu hem sex yönünden hemde diğer yönden beni deniyen kız arkadaşlarım söylüyor. Valla ben burada bahsedilen standartların üzerindeki sex yapma miktarından şikayetçi değilim yapamayanlar çatlasın.......
0
anonim
sex yapamamak mı? istanbulda 5 milyonu olupda karayollarının kenarındaki çimlerde 5 dk lik bir cinsel birleşme yaşıyan o kadar çok kişi varki, amaçları sadece sex'i yapmış olmak!!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Pil teknolojilerinde devrim mi?

elrond

Motorola pil endüstrisinde büyük bir devrim sayılabilecek yeni teknlojisinin başarılı tanıtımını yaptı.
Metan gazı kullanarak pil hücrelerinden üretilen yeni piller cep telefonlarında ay mertebesinde kullanma süresi sağlıyor. Bu teknolojide önemli endişelerden biri ısı problemi idi. Tanıtımlarda Motorola'nın bu problemi aştığı gözlenmiş. Hücrelerdeki Metan kimyasal reaksyonlar sonucunda oksijen, ısı ve elektrik enerjisi açığa çıkarıyor. Bu enerji direkt kullanılabileceği gibi Motorola'nın case'inde olduğu gibi telefona elektrik sağlayan diğer pilleri şarj etmek içinde kullanılabiliniyor.

del.icio.us artık Yahoo!'nun

Skeleton

Favorilerinizi saklayabileceğiniz, etiketliyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir ortam sağlayan del.icio.us Yahoo! tarafından satın alındı.

Çok yakında benzer bir hizmeti, Yahoo! My Web 2.0 BETA, duyuran Yahoo! bu dalda en popüler sitelerden biri olan del.icio.us'u da alarak bu tarz hizmetlere verdiği önemi göstermiş oldu.

Sitenin resmi blogundaki yazı için tıklayın

Mac OS X, Linux ve Windows 'u aynı makinada mı çalıştırmak istiyorsunuz?

rob33n

SWsoft'tan guzel bir program..
VirtualBox ve WMware tarzı bir yazılım olan Parallels 9 Ocak 'ta beta olarak piyasaya sunuldu. Uygulama, içerisinde 50 'den fazla işletim sistemini bulundurmakta.

cember.net de satıldı

FZ

Birkaç sene önce Türkiye'deki profesyonellerin sosyal şebeke (social networking) ihtiyaçlarına hitap etmek üzere kurulmuş olan ve çok hızlı gelişme kaydeden cember.net alanındaki en büyük şirketlerden biri olan Xing'e birkaç gün önce satıldı.

Daniel Robbins, Microsoft'la Çalışacak

butch

Gentoo.org 'da duyurulduğu üzere Gentoo Linux kurucusu Daniel Robbins artık Microsoft'la çalışacak. Açıklamaya göre Microsoft'ta Açık kaynak ve topluluk temelli yazılımları anlamaları konusunda yardımcı olacak. Detaylı bilgi için /., gentoo.org