del.icio.us artık Yahoo!'nun

0
Skeleton
Favorilerinizi saklayabileceğiniz, etiketliyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir ortam sağlayan del.icio.us Yahoo! tarafından satın alındı.

Çok yakında benzer bir hizmeti, Yahoo! My Web 2.0 BETA, duyuran Yahoo! bu dalda en popüler sitelerden biri olan del.icio.us'u da alarak bu tarz hizmetlere verdiği önemi göstermiş oldu.

Sitenin resmi blogundaki yazı için tıklayın

Görüşler

0
Skeleton
Artık resmi Firefox eklentisini de kurarak yer imlerinizi çok daha rahat saklayabilir ve onlara erişebilirsiniz.
0
FZ
6 yıldır web programlama yapan bir dostumun tepkisi: Salağız biz, nasıl akıl edemedik bunu! ... 13 milyon $ mı demiştin? Evet, evet salağız biz!

:)
0
Skeleton
Ya aslında benim aklımda hep bu tarz bir online favorite/bookmark yöneticisi yapmak geçiyordu. Çünkü bilgisayarımı her yeniden kuruşta bunların yedeğini almayı unutuyorum hep. Ancak benim aklıma gelen şey sadece browserda bulunan özelliğin bir kopyasını web ortamına geçirmekti. İşte tam bu noktada del.icio.us'un en önemli özelliği ortaya çıkıyor, Folksonomy, yani şu etiketleme (taglama) mevzusu. Bu olay gerçekten çok basit ama aynı oranda etkili bir şey. Neyse, iş işten geçti...
0
lifesdkver0_1
Aslında herkesin aklına gelmiştir, hatta bir çok farklı şekilde uygulamaya geçiren de olmuştur ama Derek Sivers'in dediği gibi: ideas are just a multiplier of execution
0
revolte
Eee ben zamanında benzer bişeye girişmiştim :) Hem alan adı kötüydü, hem tasarım, hem de php bilgim.. http://web.archive.org/web/20010510073609/http://www.web-www.net/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hayallerinizde ki Projenin Gerçekleşmesini İster misiniz?

opheus

Sun Microsystem girişimcilik, NetBeans Innovators Grants programı ile geliştiricilere cağrıda bulunarak, fikirlerini belirli tarihler arasında kendilerine ulaştırmanızı istemekte ve ödül toplamda 1 milyon dolar.

En İyi Teknolojik İş Fikri Yarışması

FZ

Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması Girişimci Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor…

75.000TL'lik Teknoloji Ödülü, 50.000TL'lik Savunma Sanayii Özel Ödülü ve 25.000TL'lik OSTİM Özel Ödülü Sahiplerini Arıyor!

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent'in, Elginkan Vakfı ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması'nın kayıtları başladı. Teknoloji tabanlı bir iş fikrine sahip girişimci öğrenciler, YFYİ 2009 kapsamında 75.000TL değerindeki 'Elginkan Vakfı Teknoloji Ödülü' için, 50.000TL değerinde 'Savunma Sanayii Müsteşarlığı Özel Ödülü' için ve 25.000TL değerinde 'OSTİM Özel Sanayi Ödülü' için yarışacaklar.

Kevin Mitnick Geri Dönüyor !

mysterious

Dünyanın en ünlü hacker’ı Kevin Mitnick, 8 yıl aradan sonra yeniden internete girecek.

Şartlı tahliye süresi salı günü sona erecek olan Mitnick, kendisine uygulanan yasağın kalkmasıyla beş yıl hapis yatmasına neden olan internete 8 yıl aradan sonra yeniden girebilecek.

Slashdot CSS tasarım yarışması!

larweda

www.slashdot.org sitesinin editörü CmdrTaco, Slasdot'a yeni bir yüz ve tasarım için herkese açık bir tasarım yarışması açıkladı. Şu anki SlashCode'a uyumlu olacak (şu anki CSS altyapısı ile aynı formatı kullanacak tasarımların katılabileceği yarışmanın bir de dizüstü bilgisayar hediyesi var.
İlgilenenler buraya.

Sıkça Sorulmayan Sorular

FZ

Bir dergi çıktı. Adı : FUQ - Sıkça Sorulmayan Sorular.

%90'ı acayip röportajlardan oluşan bu dergiyi eğer en yakınınızdaki gazete bayiinden alırsanız nelerle karşılaşacaksınız? :