Bilişim TV

0
redogre

Görüşler

0
anonim
İşte buna çok güldüm :D
0
mehmeterten
daha en başından :-)))))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İnternetin sesi

ninja-g

'icqphone'u ilk keşfettiğim günlerdi..'Nettophone' sayesinde internetten herhangi bir telefonu arayıp konuşabiliyorsunuz. Hemen denedim. Bir arkadaşımı cepten aradım. Çalışıyor... Sonra normal telefonlarda da çalışıyor mu diye kendimi aradım. Zırrrr zırrrr... salonda telefon çaldı. Çalışıyordu... Tam bilgisayarın başından kalkıp açmak için yanına giderken elektrikler kesildi! Telefon çalmaya devam etti. Ahizeyi kaldırdım. Hiç ses yoktu diyemem. Bağlantı kurulmuştu. Çok hafif bir uğultu vardı, artık interneti dinliyordum...

fazlamesai.net'e soralım: Python kaynakları... Nasıl?

conan

Fazlamesai.net okuyucularına danışayım. Python öğrenmek için seçtiğiniz yollar nelerdir? Bir iki kitap ya da web kaynağı verirseniz sevinirim.

Ayrıca başka bir merak ettiğim konu ise Python ile yapacağınız programlarda kullanacağınız kullanıcı grafik arabiriminizi nasıl seçiyorsunuz? Kriterleriniz nelerdir? pykde? pygtk? python-tk? Tavsiyeler?

Teşekkürler!

LKD Yılın En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması: fazlamesai.net

larweda

Linux Kullanıcıları Derneği yılın penguenleri 2004 ödülleri kapsamında fazlamesai.net web sitesi "En İyi Basılı-Görsel İçerik Çalışması" dalında ödüle layık görüldü. Bu ödülü hepimiz adına Ankara Milli Kütüphanede düzenlenen 3.ncü Linux ve Özgür Yazılım Şenliğinde biz kabul ettik. Hepimize hayırlı olsun!

fazlamesai.net'e soralım: Çin Nereye Gidiyor?

anonim

ABD tüm dünyanın nefretini toplayarak yoluna devam eder, AB bir birlik olmaktan daha çok uzak, Rusya hala toparlanmaya çalışır ve Japonya Asya'daki teknoloji liderliğini Tayvan ve benzeri ülkelere bırakmaya başlamışken düne kadar insan hakları ihlalleri ve ucuz malları ile gündeme gelen bir süper güçün ayak sesleri artık çok net duyuluyor. Bu girizgahı bana yazdıran sebeplere gelince...

Fm Kare

redogre

file