Bir programcı ve vicdanı: Jani 'sniper' Taskinen ZEND'den istifa etti

0
FZ

Görüşler

0
Tarık
Cesaretini kutlarım. Demekki dünyada bu olaylara karşı bir tavır havası esmeye başladı.
0
anonim
bu olayı ilk olarak 2-3 gün önce aşağıdaki IRC log'u ile öğrendim. Bana oldukça ilginç gelmişti aynen aktarıyorum....
"_sniper_" is Jani Taskinen.
_sniper_: hehehehe..
_sniper_: all other members of the UN security council wanted to condemn Israel for attacking the UN post but USA (freedom and democracy) vetoed it....Israel says the resolution was fair.
_sniper_: hell yeah..
_sniper_: NUKE ISRAEL!
_sniper_: I'm so full of that fucking country..
Shai-Tan: indeed
_sniper_: Eye for an eye..I'll kill one Israel officer for one of ours, is that fair?
_sniper_: I bet I'll be hanged for that.
_sniper_: They kill one of my brother-in-arms-for-peace..I think I'm entitled to kill one of their nazis.
_sniper_: Hezbollah, where can I enlist?
_sniper_: FYI: I don't care at all what anybody thinks about me. I'm going to be openly anti-Israel from now on. This was the last straw for me. Fuck you jews.
_sniper_: I will also quit this project. As long as it's backed by some Israel company, I don't want to have anything to do with it.
_sniper_: Good bye.
-- _sniper_ (~jani@a88-112-115-63.elisa-laajakaista.fi) has left #php.pecl
0
ttk
İnsanlık cesarete ve gerektiğinde haklı tepkisini gösterebilenlere ne kadar da muhtaç.
BM binasının bombalanması ve arkasından gelişenler (öncesi ve sonrasında olan onca katliamı saymıyorum) en hafifinden "zulüm ile abad olunmaz" dedirtecek cinstendi.
BM binasının göz göre göre vurulması ve arkasından sergilenen arsızlık ise işe tüy dikti.

Bir millet vatansızlıktan şikayet ediyor, eline bir toprak parçası geçiriyor ve şimdiye kadar neden vatansız olduğunu bütün dünyaya ilgili ilgisiz herkese isbata girişiyor.
Sonunda dünya, "sen buna layıkmışsın" deyip eski hallerine geri dönmeleri için gerekeni yapacak bu gidişle, adalet insanın mayasında vardır, korku ancak bir zamana kadar gerekenin yapılmasına mani olabilir.
0
robertosmix
Havelsan Israil'den yazılım işi alabilmek için ne kadar da hevesli oysa. Ders olsun kimilerine.
0
SHiBuMiGo
Bu da yazılım dünyasındaki ırkçılık olsa gerek.
0
FZ
Daha iyi bilen biri beni düzeltir hatam varsa, sanırım Jean Genet idi "yahu sen Filistinlileri destekliyorsun da yani onların inancı iktidar olsa seni yaşatmazlar burada" tepkisine cevaben "olabilir lakin şu anda ezilen onlar ve ben vicdanen ezilenin yanında yer almak durumundayım, gün gelir de onlar iktidar sahibi olur ve şimdi İsrail'in yaptığı gibi terör ve baskı uygularlarsa o zaman da onların karşısında cephe alırım" diyen.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir ücretsiz bilgisayar dergisi daha çıktı!

anonim

www.pdfdergi.com'dan Ücretsiz Bilişim Teknolojileri ve Yaşam konulu dergi.

Her ay yayınlanacak olan dergi pdf formatında olacak. Derginin ilk sayısı (Nisan) beta olarak kullanıma açıldı. Amatör bir ruhla hazırlanan dergi profesyonel bir içerikle dolu.

Command them all!!!

parsifal

Dos zamanları Norton Commander ile tanışmamla başlamıştı commander türü programlara olan yakınlığım.
O kadar çok beğenmiştim ki, para vermeden de eksiksiz çalıştığı halde satın almıştım Windows Commander'ı.
Yıllardır vazgeçemediklerim arasında yerini alan Windows Commander, windows adının tescilli marka olması nedeniyle baskılara dayanamayarak adını Total Commander olarak değiştirmek zorunda kaldı.
Şirketin açıklamasını buradan okuyabilirsiniz.

Jim Starkey MySql Firmasına Geçti

inoxes

Interbase/ Firebird Sql Server'larının tasarimcisi ve SQL dünyasında guru olarak kabul edilen Jim Starkey'in sahibi olduğu Netfrastructure firması Mysql tarafından satın alındı.

Blind Guardian Geliyooorrr!!!

gatotkacha

Evet sonunda "A Night at the Opera" ile geri dönenen Blind Guardian Türkiye'ye geliyor... Konser 30 haziran da muhtemelen açık havada yapılacak..
daha fazla bilgi için...

Kültür kılığında dolaşan cehalet...

bm

Bugünkü Radikal'den başyazı. Başlık: "Tanrı'nın varlığı bir teoremdir", bitiş cümleleri: "Oysa, bilimsel metodoloji açısından Tanrı bir teoremdir; ileri sürülmüş ama kanıtlanmamış bir iddia. Bunu söyleyince hemen karşı çıkanlar olacaktır: 'Peki yokluğunu kanıtlayabilir misiniz?' Bu bir totolojidir; Tanrı'nın yokluğunu kanıtlamaya gerek yok. Varlığını kanıtlamak ya da kanıtlayamamak aynı kapıya çıkar."

Tanrı'nın varlığı ve yokluğu yerine önce XXX koyun ve okuyun. Bu yazı "ben mantık bilmiyorum, mantık bilmediğimi de bilmiyorum, hatta bilmenin ne olduğunu da bilmediğim için neyi bildiğimi neyi bilmediğimi de çıkartamıyorum üç beş terimini duyduğum konuları anladım sanıyorum" demiyor mu sizce?