Command them all!!!

0
parsifal
Dos zamanları Norton Commander ile tanışmamla başlamıştı commander türü programlara olan yakınlığım.
O kadar çok beğenmiştim ki, para vermeden de eksiksiz çalıştığı halde satın almıştım Windows Commander'ı.
Yıllardır vazgeçemediklerim arasında yerini alan Windows Commander, windows adının tescilli marka olması nedeniyle baskılara dayanamayarak adını Total Commander olarak değiştirmek zorunda kaldı.
Şirketin açıklamasını buradan okuyabilirsiniz.

Görüşler

0
anonim
valla ben de gidip DoorS ismini trademarklayacam, sonra da Cloud, Winter, Night vs. onlari tireydmarkliyip sonra da zengin olacam
0
elrond
CE için olan Windows Commander' da güncellendi. Beta 8 versyonunun da adı Total Commander for CE olarak değişti. Yeni özellikler eklendi. Özellikler public olmadığı için yazmıyorum. Beta testerlara relase notes geliyor. Ancak WEB sitesinde ürünle ilgili bir bilgi vermediği için yazmayı uygun bulmadım. Ghistler ile temas kurarsanız sizi beta tester yapacaktır.

Bu arada 5.5 Total Commanderda Multi-Rename tool abartılmış süper!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Oyyla - Sosyal İmleme

anonim

Türkçe Digg şeklinde özetleyebileceğimiz sosyal imleme sitesi Oyyla, beta olarak açıldı. "Oyyla Nedir?" sayfasından alıntı: Oyyla, kullanıcıların geliştirdiği bir içerik sitesidir. Yani, Oyyla'daki her şey sizin tarafınızdan oluşturuluyor ve paylaşılıyor. Internette beğendiğiniz bir yazıyı/haberi/siteyi gönderiyorsunuz, gönderiniz hemen bekleyenler kısmında görünür oluyor. Eğer kullanıcılar tarafından yeterince oyylanırsa, ana sayfaya terfi ediyor.

Sertifikasyonun Önemi

FZ

Avrupa ve ABD'de 32.000 BT çalışanı ve 1830 işveren arasında yapılan bir araştırmaya göre bilgi teknolojileri konusunda sertifikasyonun önemi artmış durumda. Sertifikasyonun avantajının en çok hissedildiği alanlar ise proje yönetimi ve bilgi teknolojileri güvenliği.

Macromedia for GNU/Linux

demonic

Macromedia firmasının popüler Windows programları olan Flash, Dreamweaver ve benzerlerinin GNU/Linux sürümlerini pek yakında görebiliriz.Bu durumda Linux Windows karşısında biraz daha güçlenecek gibi.

Bellekli Kalem

polat

Logitech IO gazeteci ve öğrenci gibi not tutmak zorunda kalanlar düşünülerek tasarlanmış.IO belleği sayesinde notları temize geçme yada digital ortama aktarma derdini ortadan kaldırıyor.Ayrıntılı bilgi için www.logitechio.com (Kaynak Cumhuriyet gazetesinin 8 şubat 2003 tarihli bilim Teknik eki.)

MagmaLinux 9.5 çıktı

HMonus

MagmaLinux'un ilk kullanılabilir sürümü hatırlarsanız mart ayında duyurulmuş idi. 2 ayda bir yeni sürüm taahüt eden Magma ekibi, MagmaLinux 9.5'i çıkardı. Yeni sürümü http://www.magmalinux.org sayfasından indirebilirsiniz. Yeni sürümde dikkat çeken yenilikler: