Bush Anti Virus

0
redogre

Görüşler

0
Titus
Yerinde kurulum özelliğini sevdim, ama merak ediyorum kurulum öncesi keşif için ücret talebi var mı acaba? :)
0
ecder
Asıl bunun tanıtımını görmek isterdim, özellikle de Bill Gates tarafından...
0
ecder
Ama yine de.. Billy Büyük Şirket kullanımı için olanı tanıtmaya kalkmasın... Mazallah Vista tanıtımda çökerse radyasyondan sürünmeyelim.
0
ecder
ahaha 50 megatonluk bombanın ground-zerosundan sağ çıktık ya radyasyonu düşünüyorum :-p
0
ripper
bir sysadmin ilkesi der ki; saldiri aldiginiz yere saldirmayin! Çünkü orda büyük ihtimalle sizin gibi ikinci bir kurban vardır.
Hacker saldırılarının büyük çoğunluğu ele geçirilmiş kurban sistemlerden yapılıyor, bu bir gerçek. Saldırana saldırma fikri herhalde IT bilmeyen birinden çıktı.
0
Zebani
Amerika (USA) için fark etmez, sanırım!?
0
ecder
"Shoot first ask questions later" (ya da Red Kit'in ölümsüz çevirisiyle "Önce asalım sonra yargılarız") aklıyla "adalet" dağıtan birileri için BT ile ilgisi olup olmaması fark etmez sanırım.

Önce bombalayalım sonra "demokrasi" gelir yaraları sarar nasıl olsa :p
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

George Monbiot: İklim Değişiklikleri ve Küresel Yoksulluk Üstüne

FZ

Gazeteci, yazar, akademisyen, çevreci ve politik eylemci George Monbiot, 2005 yılının Şubat ayında, University College London'da bir konuşma gerçekleştirmiş. 100 yıl içinde olası iklim değişiklikleri ve küresel yoksulluk gibi ağır konular üstüne eğlenceli, zeki ve vurucu üslubu ile konuşan Monbiot'un konuşmasını Ömer Madra Türkçeye çevirmiş.

Konuşmanın tam metni aşağıdadır.

Nostalji: 2000 yılı problemi

sundance

Fazlamesai 2000 yılında kurulduğundan, hiç bahsi geçmedi -sözde- 2000 yılı probleminin. Halbuki, kıyamet geliyor diye bekleniyordu 1999'da.

İşte 2000 yılı ile ilgili ilk Usenet postası.

Çocuklara Bilgisayar Projesi Günlüğü

butch

Çocuklara Bilgisayar Projesi'nin haberler, duyurular ve çağrıları içeren web günlüğü açıldı. Önümüzdeki günlerde proje hakkında duyurulacak önemli gelişmeler ve destek çağrılarından haberdar olmak için sık sık ziyaret etmenizi öneririz.

Pardus 1.1 Alpha Çıkar

butch

O'Reilly'den Open Books

sundance

Bilgisayar yayıncılığı alanında önde gelen firmalardan OReilly aynı zamanda Özgür Yazılım dünyasına büyük katkılarda bulunan web siteleri ve düzenlediği organizasyonlarla "toplumdan aldığını topluma geri verme" konusunda en başarılı şirketlerden biri olarak, Open Book Project'i başlattı.

Öncelikle, yeni baskısının yapılması pek karlı gözükmeyen fakat yine de insanların ihtiyaç duyduğu kitaplara erişebilmelerini sağlamak amacıyla başlayan bu proje kapsamında bir çok kitaba web üzerinden özgürce erişilebilecek ki bunlar arasında Learning Debian GNU/Linux ve Free As In Freedom gibi kitaplar da bulunmakta.
Not: Asıl merak ettiğim, sözkonusu kitapların Türkçe'ye çevrilip yayınlanması konusunda da bu kadar Özgür yaklaşırlar mı ;) Eğer olursa Fazlamesai için bu bir proje olabilir