CGSociety Gelmiş Geçmiş En iyi 100 3D Film Oylaması Sonuçlandı

0
Tarık
CGSociety, uzun süredir beklenen en iyi 100 3-D filmi oylaması sonuçlandı.
Oylama sonuçları bana bir hayli ilginç geldi. Matrix'in birinciliği göğüslediği oylamada Yüzüklerin Efendisi filminin geride kalması ve 300 filminin üstlerde olmasını garipsedim doğrusu. Bana göre Maske filmi de birçok açıdan dönüm noktası olmasına rağmen gerilerde yer aldı.

Belki konuya, oylamaya katılanlar kadar derin bakamayışımın da etkisi vardır.

Görüşler

0
ZZombie
Liste sanki daha çok kişisel görüşlere göre kurulu. Özellikle üst sıralarda yer alan filmlerin son dönem filmler olduğunu görüyoruz.

Toy Story gibi bir film bile 4. sırada.

Buna ilavetten Hayao Miyazaki'nin filmlerine de yer verilmiş. Ki burada 3D den çok 2D anime söz konusu (Adama taparım, orası ayrı konu :) ).

Tabii böye bir listeye insan neden bir Robotech ilave etmez şaşarım. Film olmasada, zamanın çok öncesindeydi.
0
Tarık
zaten bu liste gavur 3d forumlarında yerden yere vuruluyormuş şu anda. yalnız değiliz yani :)
0
anonim
iyi iyi :)
Hem CGSociety diye karizma bir ismin olacak.
Hem de böyle bir liste yayınlayacan.
Topa tutarlar tabii :)
Dövmediklerine şükretsinler. ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

WOW

redogre

Darbe

redogre

IRC`de online röportaj: Mustafa Karakaplan

sundance

Dün beni çok şaşırtan bir şey öğrendim. Malatya İnönü Üniversitesi`nde hayra alamet olmayan şeyler oluyormuş! :)

Bir kere, Üniversite`nin sahip olduğu yaklaşık 500 bilgisayarın %100`ü Linux işletim sistemi yüklüymüş (499 Redhat 1 Debian galiba :)Dahası 1Mbit`lik hatlarını 34Mbit`e çıkartmışlar

O zaman dedim kendi kendime bu müslüman mahallesinde salyangoz tüketen kendini bilmezleri BSA`a ihbar etmeden önce, bir konuşalım, edelim bakalım dertleri neymiş :))))
Bu akşam Türkiye saati ile 22:00'da irc.freenode.net serverında #fazlamesai kanalında İnönü Üniversitesi öğretim üyelerinden Mustafa KARAKAPLAN ile, GNU/Linux, Türkiye, Üniversite, ve benzer konularda bir sohbet yapacağız. Hepimiz davetliyiz..

#fazlamesai@freenode artık SECURE

sundance

2002'den beri önemli bir buluşma noktası olan, son zamanlarda eski canlılığını tekrar kazanmaya başlayan, Freenode üzerindeki IRC kanalımız #fazlamesai bu günden itibaren SECURE modda çalışacak.

Yani Freenode IRC Sunucusu'na ismini kaydettirip, daha sonra da parolaları ile kendilerini doğrulamamış kullanıcılar kanala alınmayacak.

Not: Dün akşam aralarında #gentoo, #perl, #rubyonrails'in de olduğu yüzlerce kanala bot sokup #fazlamesai diye bağırttırılması bizi bu önlemi almaya itti. Conan kardeşimize bu konudaki hassasiyeti ve çabaları için FM camiası adına ayrıca teşekkür ederiz.

DARBE 2

redogre