CHIP'ten Pardus CD'si

0
makif
CHIP Dergisi Ocak 2007 sayısında Pardus 2007 CD'si veriyor.

Böylece hem GNU/Linux işletim sistemini denemek isteyen hem de MS Windows kullananıcısı olan dergi okurları da kolayca merak ettikleri bazı sorulara cevap bulabilecekler.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=2626

Görüşler

0
Titus
aynı CD PC Magazine Ocak 2007 sayısı ile de birlikte veriliyor.Arzu eden bu dergiden de ulaşabilir Pardus'a.
0
yilmaz
bütün dergiler veriyor illa chip olacak diye bir şart yok. Hiç sevmem Chipi :)
0
yellowelephant
ADSL 256 ile 7 saat 26 dakikada indirdim...Bir çırpıda kurdum.Tek kelime ile çok güzel bir işletim sistemi...Son derece anlaşılır ve basit bir kurulum ekranı bulunuyor.Herkese tavsiye ediyorum.

Bilgisayarınızda PARDUS a yer açın.Linux dünyası ile tanışın.

Ayrıca şunu belirteyim...Çalıştığım kurumda bozulmuş hard diskten Pardus Çalışan CD ile veri kurtarmayı başardım.USB desteği çok iyi....

Kar amacı gütmeyen böyle bir çalışmaya imza attıkları için tüm pardus yazılım geliştirme gurubunu tebrik ediyorum.Başarılar
0
towsonu2003
tek link ile http://bugs.uludag.org.tr/show_bug.cgi?id=3592
0
evr
"Çevirin, getirin, koyacağız" demişler alenen, daha ne desinler (arada boş yere laf kalabalığı yapanlar fırçayı yemişler, o kadarı da olur artık).
0
Chriseba
Ben PCNet aldım, o da veriyor. Ama Pardus forumlarında yazdığı kadarıyla da Chip dergisinin verdiği cd'de ayriyeten bir depo olması gerekiyordu.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Pardus 2007.3 Lynx lynx aldı başını gidiyor...

eu

Pardus 2007.3 Lynx lynx yeni sürümü 19.11.2007 de çıktı ve öyle bir çıktı ki fazlamesai.net'çiler göremedi. Pardus hızlı adımlarla ilerliyor, öyle ki distrowatch.com son 7 gün istatistiklerine bakıldığında ilk 20'ye girmiş bile. Biz fazlamesaiciler Pardus'u yakalayamadık, neyse arkadan bakmak da güzel...

Anadolu Parsı'nın Dönüşü : Pardus 2007

Chriseba

İlk sürümü 26 Aralık 2006'da çıkan ve diğer adı duyulmuş birçok dağıtımla rekabet edebilecek düzeyde olan GNU/Linux dağıtımı Pardus Linux'un yeni sürümü Pardus Linux 2007, artık indirilebilir durumda...

Sazlık Kedisi Geldi.

Chriseba

Pardus Linux'un yeni sürümü olan Pardus Linux 2007.1, Felis Chaus ismiyle şu an internetten indirilebilir.

Distrowatch Pardus 2007'yi Tanıtıyor

anonim

Distrowatch sitesinin haftalık bülteninde Pardus 2007 eleştirisine yer verildi. Özellikle PİSİye övgüler sıralanan yazıda PİSİi için söylenenler "diğer GNU/Linux dağıtımlarıyla uyumsuz bir paket sistemi olması affedilebilir, PİSİ o kadar başarılı ki" cümlesiyle özetlenebilir.

Yazının özgün haline buradan erişilebilir.

Pardus 2007.1 Felis chaus RC Duyuruldu

anonim

Evet. Pardus 2007.1 "Felis chaus"'un sürüm adayı duyuruldu. Test gönüllüleri, lütfen indirin, test edin ve http://bugs.pardus.org.tr adresine bildireceğiniz hata raporlarınızla bizi kendimize getirin. Daha fazla kişinin test etmesi için bu haberi günlüklerinizden duyurun ya da duyurulmasına yardımcı olun.