DERİNKUYU`da HalfLife!

0
kuzen
Sevgili arkadaslarım ben askerlik gorevimi icra etmek icin NEVSEHİR - DERİNKUYU ilçesindeyim. Şu an kendi halinde bir Internet kafeden size bu haberi gönderiyorum. Garip olan, anadolunun bu ücra kasabasında bile gerek yazılımı gerekse donanımı benden hatta sizden (Ed. dur orda!) daha iyi bilen gençler, half-life/counter strike`ı kıvılcımdan emreden iyi hatta çok daha iyi oynayan 10-11 yaşında köylü çocukları var. Bu da ne demek? Para kazanmak için acele edin, yoksa bir iki seneye kadar ne adam gibi para kazanabileceksiniz bu işten, ne de oyun oynayacak bir yaşantınız kalmayacak.....

Kendinize iyi bakın.......(Ed. Sende kendine iyi bak, Half Life öğrenmeden de gelme askerden ;)

Görüşler

0
anonim
Nevsehir yanlis bilmiyorsam insanlarinin (koylululeri dahil) egitimli veya medeni olmasi gibi bir ozellige sahip. Keske Turkiye'de heryer oyle olsa..
0
anonim
kizma ama ben artik hl oynamiyorum
nedeni ise su balgatta daha
agzi bozuk konusmayi bilmeyen adamlar
'gelde haylayf kapisag' dedikleri zaman benim kalbim duracak gibi oluyor
sakin yanlis anlama bende nevsehiri kulturlu insanlarin oldugu bir yer biliyorum
ama marifet hl oynamakta degil
cunku benim 9 yasindaki kardesim bile q3'de hurt me plenty modunda sirf railgun ile 2.'ye yaklasik 20-30 fark atiyor (1. olarak tabiki)
bence oyun oynamak o kadar marifet isteyen bir sey degil kisacasi
0
sundance
Valla eğer atmıyorsan, otur kardeşini ikna et Nightmare`da da sırf railgun ile 20-30 fark atar hale gelsin (bu arada ya sayı saymasını bilmiyorsun, ya da Quake3 oynamamışsın :) ondan sonra ona sponsor bulalım (ben bunu üstleniyorum) Cyber Athletes liginde oynasın, üç yıl geçmeden yılda beş sıfırlı dolarlar kazanmaya başlar, böyle bir yeteneği kaybetmemek lazım.
Öte yandan oyun oynamanın o kadar da marifet gerektirmemesi konusundaki saptaman bence aşırı derin, uzanamadığın ciğerlerle ilgili bir mevzu, o yüzden ona pek girmeyeceğim. Fakat bu kadar kısa bir yerde bu kadar net olarak bu mevzuyu sonuca bağlaman beni dehşete düşürdü onu itiraf etmeliyim.
Not: Çok ciddiyim, çocuğu harcamayın oralarda, ağırlığınca altın eder :)
0
anonim
yanlis mi duydum yoksa sen ...ya da Quake3 oynamamışsın... seklinde bir soz mu soyledin
ben q3'un ilk ciktigi betasini bile netetten indirdim de oynadim sen galiba beni sokaktaki adamla karistirdin
ben kendim sirf gecen sene gunde en az 2 saat q3 oynardim
ayrica bence q3'de hurt me plenty'de 30-40 fark atamayan adama onunu goremiyor derim (ya da yeni baslamis)
sana galiba cok sikiyorum gibi geldi
kusura bakma ama olayi abartmadim aynen soyledim
he kardesim boyle, peki ben?
bende hardcore'da (dikkat sadece railgun ile degil) 30-40 fark atiyorum
ama 200 sayimdan mutlaka en az 60'i railgun ile oluyor
cunku ne zaman sikilip oyunun basindan kalksam yukaridaki impressive fraglari azina kadar coktan dolmus oluyor
polemik yaratmiyalim burda da gel baska yerde tartisalim
pcc0d3r@yahoo.com
0
sundance
Tamam işte bak ne güzel, sen antrenörü olursun, ben de menajeri, hem ünlü oluruz, hem de güzel para kazanırız :) Tartışacak nesi var ki, göz göre göre çocuk harcanmasın işte
0
SHiBuMi
Neye acele etmeliyiz anlamadım, oyun oynayarak para kazanmaya mı? Bu işten para kazanıldığını ilk defa duyuyorum :)
0
sundance
ilk defa mı duyuyorsun ? Ciddi olamazsın, bundan üç sene önce 18 yaşında bir çocuk (eğer yanlış hatırlamıyorsam) Avustralya`daki Quake turnuvasında birinci olarak bir Ferrari Spider kazandı. Dahası profesyonel oyuncu olmak için broker veya avukatlık kariyerini bırakan 25-30 yaş arası bayağı bir adam var. Ultima Online, Anarchy ve Everquest karakterlerini, eşyalarını binlerce dolara satan birsürü oyuncunun arttırmalarını Ebayden takip edebilirsin mesela...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Köylülerin internet çilesi!

anonim

internethaber.com'dan: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı`nın çiftçiyi desteklemek için dönüm başına verdiği parayı almak isteyen köylüler, formlarda istenen kimlik numaralarını öğrenebilmek için internet cafelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı`nın Çiftçilere Doğrudan Gelir Desteği projesi kapsamında arazilerinin dekar başına ödediği 10 milyon lirayı almak isteyen Bolulu çiftçiler, doldurdukları formlarda Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını öğrenmek için sabahın erken saatlerinden itibaren internet cafelere hücum etti. İnternet cafelerin geç açıldığını öğrenen köylüler, `Ama bütün işyerleri açılırken internet cafelerin geç açılmasına anlam veremiyoruz. İşimizi son güne bıraktığımız için sıkıntı yaşıyoruz. Kimlik numarası almak için çektiğimiz çileye bakın` dediler.

Kürtçe Yazılıma Soruşturma

FZ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, bilgisayarlarında kullanmak üzere Kürtçe yazılım sistemi hazırlatan Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş hakkında soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, savcılık, Sur Belediye Başkanı Demirbaş tarafından bir süre önce kamuoyuna tanıtılan ve bazı basın yayın organlarında yer alan haberin ardından "Ubuntu" adı verilen ilk Kürtçe yazılım sistemiyle ilgili olarak soruşturma başlattı.

Durumu incelemek için de mi savcı lazım?

experience

Türkiye'de internet hakkında düşünceniz nedir bilmem ama belki şuna bi goz atmak istersiniz.(Ed: Tabi isteriz ama umarım bir dahaki sefere siz de Türkçe karakterlerle yazmak istersiniz :)
Gectigimiz ay dedicated sunucumuzun da barındığı serverlara DDOS saldirilari olmustu. Saldırılarda ortalık biraz karışmış ve bize de ISPmizden mailler gelmişti. Sistemini koruyun vs. tadinda. ve bize bazi loglar maillemişlerdi. Bariz syslog'ları idi, saldırılara yönelik. Yani bu logları ciddiye almışlardı.
Bundan yola çıkarak bizim serverımıza sürekli saldıran bir saldırgani logları ile beraber Türk Telekom'a bildirmeye karar verdim. Ve şu emaili yazdım.

Türkiye'ye Çin Usulu İnternet Sansürü

towsonu2003

Hürriyet'teki bir habere göre, "başta çocuk pornosu olmak üzere yasalara ve ahlaka aykırı görüntülerin internet üzerinden indirilmesi ve dolaştırılmasının önlenmesi için "perdeleme" geliyor. AKP Milletvekili Gülseren Topuz, bu tür görüntülerin internet üzerinden indirilip yayılmasını tamamen engellemeye dönük olarak yasa teklifi hazırladı."

Aynı haberde, AKP Milletvekili Gülseren Topuz'un ağzından şu sözlere yer veriliyor:

Kapalı Kaynak Kodlu Ticari Yazılımların Gerçek Fiyatı

oktay

Herşey ÖzgürYazılım.org'un kurulma çalışmaları sırasında akla gelen bir fikirle başladı. Düşündük ki madem Türkiye'de kapalı kaynak kodlu ticari yazılımlara bu kadar para veriyoruz, küçük bir çalışma ile bu ürünlerin fiyatlarını objektif bir şekilde inceleyip sonuçta ulaşacağımızı düşündüğümüz dengesizlikleri gözler önüne serelim.

(Yazının tamamını http://www.ozguryazilim.org adresinde okuyabilirsiniz)

oktay