Diablo Battle Chest tüm dünyada bugün satışta

0
anonim
Blizzard tüm dünyada "Diablo Battle Chest"`i bugün satışa çıkardı, bu paket Diablo, Diablo II, Diablo II:Lord of Destruction ve BradyGAMES`in (Diablo II ve Expansion Set) en son strateji kılavuzunu da içeriyor. Şu an için bu set Blizzard Online Store`da henüz satışta değil ama tüm Amerika`da 50$`a satışa sunuldu, yakında Blizzard Online Store`a da ekleneceğinden bizler de rahatlıkla alabileceğiz, ama kaçımız alırız 50$ verip bilinmez :)

İlgili Yazılar

Céidot Studios Teknoloji Demosu Bugün Yayınlanıyor

Tarık

Uzun süre bekleyip bir türlü dişe dokunur oyunlarını göremediğimiz Türk Oyun yapımcı gruplarının (birkaç istisna dışında) belkide en iddialısı ve gerçekçisi Cèidot Studios, Ageia firmasının fizik motoru PhysX' i kullanan ilk teknoloji demosunu bugün yeni site tasarımıyla birlikte indirmeye açacak. Bu demonun firmanın Hükümran Senfoni isimli oyunu hakkındaki teknolojik beklentileri karşılayacağı düşünülüyor.

'Battle for Wesnoth 1.0' çıktı

anonim

Battle for Wesnoth (Wesnoth için Savaş) modern strateji oyunları arasında az rastlanan türden bir sıra tabanlı fantazi strateji oyunudur. 3 yıllık bir çalışma sonunda geçtiğimiz günlerde 1.0 sürümü yayımlanan oyunda elfler, cüceler, ejderhalar gibi ırklardan birini seçip ordunuzu kurmanız ve rakiplerinizi en kısa zamanda yenmeniz gerekli. Oyunun MP desteği mevcut ve şimdiden büyük bir oyuncu kitlesi oluşmuş durumda. 1.0 sürüm notları Türkçe çevirisini haberin devamında bulabilirsiniz.

Sony PlayStation Emulatörünü satın aldı

larweda

Sony, 2 yıl once mahkemeye verdiği yazılım geliştiricisi Connectix`in Macintosh tabanlı PlayStation emulatörü Virtual Game Station`u (VGS) en sonunda satın almanın mahkeme peşinde koşmaktan daha karlı olduğuna karar verdi.

Katliamın Oyunu!

PCc0d3r

Bildiğimiz gibi televizyondaki çizgi filmlerin ve bilgisayar oyunlarının içerdikleri şiddetten dolayı sansürlenip sansürlenmemesi uzun süre konuşulmuştu. Peki ya böyle bir şeyin oyun haline geldiğini düşünürsek ?
\r Akli dengesi bozuk Mamoru Takuma, geçen hafta Japonya´nın Osaka kentindeki İkeda İlkokulu´nu basmış ve 8 küçük çocuğu 15 santim uzunluğudaki büyük bir bıçakla vahşice katletmişti. Bunu oyun yapan oyun firmasının peşinde artık polis var =)
\r Ayrintili Bilgi:http://www.hurriyet.com.tr/tekno/turk/01/06/15/15haz3.htm\r

Direct X-10'un Vista'ya has olması...

sundance

Micros~1 Haziran ayı içinde, uzun süredir devam eden tartışmalara son verip Direct X 10'u sadece Vista için yayınlayacağını açıklamıştı.

Vista'nın mevcut durumu ve halihazırda birçok donanım üreticisinin Vista yerine XP'i tercih etmesi, Windows'un platform olarak konsollardan bile güçlü olduğu oyun piyasasındaki yerini, Vista'ya geçise zorlamak için kullanma çabası, sanırız Valve'ı da endişelendirmiş olacak ki "Bu karar bir hataydı" açıklaması yapmışlar.