Dünyanın Yaklaşan Sonu Hakkında Herkes Fısıldaşmaya Başladı!

0
inf0
Yoğun şekilde çok oyunculu. Olağanüstü bir macera. Sadece Internet üzerinden oynanıyor...

Ragnarok Online Türkiye’nin ilk “Massively Multiplayer Online Rol-Playing” oyunudur.

(MMORPG) Myun-Jing-Lee’nin aynı isimle satış rekorları kıran Koreli çizgi romanından (manwha) esinlenerek yaratılan Ragnarok Online, sizi binlerce oyuncunun bulunduğu sanal bir fantezi dünyasına davet ediyor. Bu dünyada ne yapmak istediğiniz size kalmış. Canavar sürüyleriyle çarpışan bir kılıç ustası. Gizemli olayların arkasındaki sırları çözmeye çalışan bir büyücü. Şehir şehir dolaşan bir tüccarın seyyar satıcılıkla geçinme macerasını yaşayın...

Şu an Closed Beta olarak başlayan bu dev oyuna, yalnızca manuel olarak kayıt olabilirsiniz. Ücretsiz olarak oyunu test edenlerden biri olmak için euro-tr@dbr.com.tr adresine e-mail atmanız yeterli.

Görüşler

0
redogre
sitede filipinlerin ilk MMORPG si diyor. Nasıl yani?
İnsan şüphe doluyor ...
0
inf0
Oyun Koreli Gravity [www.gra] firmasının ürünü, dolayısıyle Level-up-games'de Filipinlerde Gravitiy'nin lisansı ile oyunu oynatıyor. Bizde( bhi-oe [www.bhi-oe.de]) Almanya, Avusturya, İsviçre, İtalya ve Türkiye için lisans aldık. Oyunu mart'tan itibaren türkçe oynayabiliceksiniz.
0
redogre
Çok sağol, bunları habere de yazsaydın keşke :)
0
PerrI
Site'nin adresini yanlış vermişler. Türkiye için hazırlanan site şu anda Avrupa çapında hazırlanan, hem Almanca, hem İngilizce, hem İtalyanca hem de Türkçe olacak site şu anda sadece ingilizce, ve adresi http://euro.bhi-oe.de/. Bu oyunun kendiside hem türkçe, hem almanca, hem ingilizce, hemde italyanca olacak. Belki ileride ispanyolca ve franzısca da eklenenecek. Türkiye'den oynayanlar, bütün Avrupa çapındaki kişilerle beraber oynayabilecekler (isterlerse).

Selamlar
PerrI
0
PerrI
... birde Türkiye için olan servisler, Türkiye'den verilecek, yani İstanbul'da bunun için özel bir ekip olacak.

Selamlar
PerrI
... ben bu haberi bugün bu sitede sürpriz olarak buldum ... sadece haberi biraz düzelteyim dedim ;-) ... Eğer daha fazla bilgi almak isteyen varsa, lütfen closed-beta@dbr.com.tr'ye bir e-posta göndersin.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Şenliği Oyun Turnuvası Sonuçları

adervis

1-4 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapılan II. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Oyun Turnuvası'na katılanlar arasında dereceye girenler çeşitli armağanlar kazandılar.

Evde dolaşan böcek ister misiniz?

redogre

Belki de elektronik olursa istersiniz...
Valla ben çok beğendim, işte şurda. Tanesi 10$ gibi cüzzi bir miktara isterseniz uzaktan kumandayla yönlendirebileceğiniz, isterseniz de "öğrenmeye" bırakabileceğiniz 4 farklı böceğiniz oluyor. Biri saldırgan, biri meraklı, biri engel aşıyor vs vs. Tasarımları da şirin olmuş.

Tek sorun Amazon'un amerika sitesinde var sadece, UK'de yok, yani koli ücreti sağlam. Bence Amerikalı Fazlamesaiciler kesin alır, test eder, bize de haber eder :)

Oyun Teknolojileri ve Oyun Programlama Semineri

FZ

Amiga, Commodore, Spectrum ve IBM PC uyumlu bilgisayarlar üzerinde pek çok popüler oyuna imza atmış Mevlut Dinç, 22 Nisan Salı günü 18:30´da İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün davetlisi olarak bir konuşma gerçekleştirecek.

Bilgisayar Oyunları ve Türkiye başlıklı konuşmaya konu ile ilgilenen herkes davetlidir. Konuşma mekanı Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası´dır.

Türkiye'nin ilk OYUN geliştirme merkezi ODTU Teknokent'te açılıyor.

ozansener

Oyun teknolojileri, simulasyon yada animasyon alanlarından her hangi biri hakkında iş fikriniz varsa, kendinizi geliştirmek istiyorsanız yada yeni başlamak istiyorsanız, 12 Mart' 12:40 daki lansmanımıza bekleriz.

Hafif.org DopeWars Server

sundance

Ben de ben ve kuzen`den başka Dopewars oynayan yok sanıyordum :)

Meğer Hafif.org tayfası serverını kurmuş bile. Hem de high-score tablosu da devamlı hafif.org'da yayınlanmakta.

Bilmeyenler için tekrar hatırlatalım DopeWars basitçe uyuşturu ticareti yaparak bir aylık süre içinde en çok parayı elde etmeye çalıştığınız bir oyun. Kulağa çok basit gelse de şimdiye kadar oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biri. Dopewars'ı indirin ve server kısmına hafif.org yazın. Şu anda top score kime ait söylememe gerek yok sanırım :)