Evde dolaşan böcek ister misiniz?

0
redogre
Belki de elektronik olursa istersiniz...
Valla ben çok beğendim, işte şurda. Tanesi 10$ gibi cüzzi bir miktara isterseniz uzaktan kumandayla yönlendirebileceğiniz, isterseniz de "öğrenmeye" bırakabileceğiniz 4 farklı böceğiniz oluyor. Biri saldırgan, biri meraklı, biri engel aşıyor vs vs. Tasarımları da şirin olmuş.

Tek sorun Amazon'un amerika sitesinde var sadece, UK'de yok, yani koli ücreti sağlam. Bence Amerikalı Fazlamesaiciler kesin alır, test eder, bize de haber eder :)

Görüşler

0
petkutin
bizim kediyi deli etsin diye bir tane almaya degerdi ama amazon temizlemis bocegi katalogtan :0, baska yerlerdede (discovery channel'da $40.00) Biraz daha akillansinlar ondan sonra dusunurum...
0
anonim
kim demiş türkiyede yok diye.

http://www.endtas.com

u bir ziyaret edip halis mulis türk böceklerini görmeye ne dersin? Hem de evde de beslenebiliyor, hatta beslemeseniz bile oluyor, güneş enerjisi ile çalışanları var.

giriş sayfasından amatör robotik bölümünü tıklamanız yeterli.. Bir de amatör tekne yapımı bölümlerimiz var (2 adet)
0
anonim
böcük kitimizden bahsetmeyi unutmuşum.
isterseniz 25 milyon liraya böcük kitimizden alıp kendi böcüğünüzü monte etmeniz de mümkün.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Cinemaware Geri Geliyor!

sundance

Defender of Crown, Rocket Ranger, TV Sports Basketball, King of Chicago ve Wings gibi mükemmel oyunlarla gönlümüze taht kuran Cinemaware meşhur Defender of Crown`un WAP uyumlu cihazlar için yeni versionunu çıkartacağını açıkladı...

Dahası siteye bakarsanız Gameboy başta olmak üzere bir çok alanda hala faliyet verdiklerini görürsünüz...

Not: Eğer yukardaki oyun isimleri size bir şey ifade etmediyse hiç Amiga kullanmamışsınız demektir, yazık size :)

Eski dostlar Donkey Kong ve Mario Bros!

larweda

Belirli bir yaşın üzerindekiler bilir, eskiden (daha PC`lerden önceki Amiga`dan önceki Commodore 64`,den önceki Spectrum ZX`den önceki Amstrad`dan önceki Atari XL`den de önce) bilgisayar namına görebildiğimiz şeyler Nintendo`nun ve Casio`nun Game&Watch`ları (O zaman Türkiyeye sadece bu markalar geliyomuş demek ki, bi de Tomy vardı ama onu sadece annesi babası yurtdışına gidenlerin olurdu) idi. Bu bahsettiklerim, bugünün palm`ları vs`leri boyutunda sadece oyun için tasarlanmış, LCD ekranlı cebe sığan basit oyun makineleriydi. Bugün oynadığımız birçok Arcade, Shoot-em-up tarzı oyunların tamamının babaları da bu oyunlardı. Şimdi bu aletlerin PC için simülatörleri var, hem de ööle dandik simülasyonlar değil, bire bir aynı görüntüye sahip ufak programcıklar bunlar. Sesleri bile inanılmaz basit olmuş, inanılmaz nostalji oldum, hayatımın birkaç senesi birden buram buram gözümün önüne geldi, eğer neden bahsettiğim hakkında ufak da olsa bir fikriniz varsa, mutlaka ama mutlaka bi göz atın, hatta psikopata bağlayın: madrigal.retrogames.com
Ne günlerdi beee..

İstanbul Hikayeleri: Bedava Türk Oyunu Projesi

anonim

Tamamlandığında internet üzerinden bedava olarak indirilebileceği söylenen İstanbul Hikayeleri oyunun resmi sitesine www.istanbul-hikayeleri.com adresinden ulaşabiliyorsunuz.

Oyunun konusu, 2B çizimleri ve müzikleri sağlam gibi görünse de tam notu proje tamamlandığında oyuncular verecek gibi görünüyor.

Penguen, hem de yüzlerce

butch

Lemmings´i bilenler bilir. Bir zamanların vazgeçilmez oyunlarından biri. Çıktıktan sonra hem sürükleyiciliği, hemde karakterlerinin şirinliği birçok oyun yazarının ilham kaynağı oldu. Şimdi ise sıra tabi ki Linuxçularda ve haliyle kahramanlarımız penguenler.

Simcity 4

conan

Yeni Simcity'miz hayırlı olsun. 4. sürümüyle yeniden doğan Simcity, web sitesinden gördüğüm kadarıyla büyük bir adım atarak simcitycilikte inanılmaz gelişmelere imza atmış :)