E-Devlet İçinde İneklerin Yeri

0
mambo
Artık ineklerimizde bir kimlik numarasına sahip hemde internetteler e-devlet içindeler.Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın yaptığı uygulama ile ineklerde aynı bizim gibi Kimlik mernis no'suna sahip hemde 12 haneli burdan ineğinizin kesilip kesilmediğine, sağlık durumuna bakabilirsiniz. İneği olanlara :) İlgili Haber

İlgili Yazılar

SGK 103 Adet Sozlesmeli Yazilimci Alacaktir

sadettinpolat2

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü birimlerinde 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere; 2008 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması (70 puan ve üzerinde alanlardan) esas alınmak suretiyle 103 adet sözleşmeli Programcı alınacaktır. detaylar icin buraya ya da ilan icin buraya (PDF) bakabilirsiniz.

Scribus artık Türkçe!

batasoy

Pahalı masaüstü yayıncılık programlarının kabusu Scribus, artık Türkçe! Pozitif ekibi olarak %90'a yakın kısmını Türkçeleştirdiğimiz program için bazı Türkçe kelime önerilerinizi de bekliyoruz.

Üniversiteler Tembel Mi?

anonim

Radikal'de şöyle bir haber var.

Özetlemek gerekirse, Türkiye'den AB 6. Çerçeve Programı'na yaklaşık 170-200 milyon avroluk bir katkı yapıldığı halde, sadece 20 - 50 milyon avroluk kısmı kullanılmış. Haberin sonuna doğru bazı istatistikler vermişler ama bunlar haberi desteklemiyorlar. Ama bunlardan sonra yaptıkları yorum gerçekten insanı rahatsız ediyor...

Commodore 64 Orkestrası Eylül 2006'daki Konser İçin Provalara Başladı

FZ

C64 Orkestrası, Eylül 2006 tarihinde verecekleri konser için provalara başladı.

Orkestranın prova videolarından birini buradan izlemek mümkün.

Bir programcı ve vicdanı: Jani 'sniper' Taskinen ZEND'den istifa etti

FZ

Meşhur PHP ve ZEND geliştiricilerinden Jani 'sniper' Taskinen, bir e-posta ile istifa ettiğini duyurdu.

Tartışmalara ve bazı yorumlara göre, Taskinen, İsrail'in bir süredir gerçekleştirdiği, BM binasının da bombalanması gibi vakaları içeren ve (hemen hemen) tüm dünyanın tepkisini çeken askeri operasyonlardan ötürü tepkisini ortaya koymak için istifa etmiş durumda.