Ecrix ve Exabyte Birleşti

0
anonim
Küçük ölçekli firmalar için backup çözümleri sunan ve bu konuda dünyanın önde gelen firmalarından Ecrix ve büyük ölçekli firmalara network storage çözümleri sunan Exabyte geçtiğimiz haftalarda güçlerini birleştirme kararı aldılar. HP ve Compaq Desktop ve Sunucularda standart olarak gelen Ecrix backup uniteleri, artık network storage piyasasında da kendini göstermeye başlayacak. Son aylardaki dünyadaki IT sektöründeki kriz bakalım başka hangi firmalarin evliliklerini karşımıza çıkaracak.

Bu tip güç birliğini ve evlilikleri bizim ülkemizdeki firmalar da başarabilse belki de ekonominin en azından IT Sektörünün gelişmesi ve IT sektöründeki işsizliğin bir nebze de azalmasına sebep olabilir.

İlgili Yazılar

Mac CUBE özel bir makina mı?

anonim

Apple'ın daha doğrusu Steve Jobs'un "Next" zamanında içinde kalan bir diğer ukte ise Cube idi.

Cube bir tasarım harikası olarak lanse edildi. Gerçi halen tasarım konusunda bir firma ile mahkemelikler. Herneyse bir Apple PowerMac Cube aldığınız zaman makinaya herhangi bir kart takamıyorsunuz çünkü yer yok. :)
HDD upgrade'i yapmanız, yani yeni bir HDD takmanız gerektiğinde siz yada ürünü aldığınız Apple bayii bile bu işlemi yapamıyor. Türkiye'deki dağıtıcıda yapamıyor. Yapılır ama yapıldığı an garanti dışı kalıyor. Bu işlem için Cube'un Amerika'ya Apple'a gitmesi gerekiyor. Tabii ki sistemde hardware arıza olduğunda da. :) Almak bir dert almamak bir ukte. :)
inanmazsanız:http://www.apple.com/powermaccube

Parity Mucidi de Sizlere Ömür...

FZ

Sayısal bilgisayarların geliştirilmesinde büyük katkıları olan Richard Bloch 78 yaşında yakalandiğı kanser hastalığından ötürü öldü.

"Lego"dan PC Kasası Olur mu?

FZ

Görülen o ki oluyor. Şimdiye kadar gördüğüm en şirin, en acayip bilgisayar kasaları! Lego çılgınlığının bir parçası: Lego ile yapılmış PC kasaları.

Bilgiyasayar Endüstrisinin Şu Anki Kötü Çocuğu Kim?

anonim

Eğer Microsoft veya Apple veya Google diyorsanız yanılıyorsunuz. Kim mi? Devamını okuyun...

Sony Bilgisayarları PlayStation 3 Yongasını Kullanmaya Başlıyor

spiderman

Sony firması PlayStation 3 (PS3) konsolunda kullandığı yonganın (çip) aynısını kullanarak işlem yapabilen bir "prototip" bilgisayar geliştirdiğini açıkladı. IBM, Sony, Sony Computer Entertainment (SCEI) ve Toshiba işbirliğiyle üretilen yonga, her biri birbirinden ayrı dört adet yongadan oluşuyor ve saniye başına 230Gflops (floating point operations per second) büyüklüğünde işlemi gerçekleştirebiliyor.