En iyi online ASP oyun! Bedava!!

0
Evil_Empire
Planetarion diye bi olay var, binlerce kişinin üye olduğu ASP ile yazılmış, text based bir strateji oyunu. Oyunu 2-3 aydir falan oynuyorum, ilk başlarda sıkılmıştım ama şimdi oldukca iyi...

Oyun birkaç ayda bir yeniden başlıyor. Herhangi bir işlem (bina, gemi, ar-ge vb.) en az 4 saat sürüyor. Yapılmasi 72 saat süren işlemler de var.

Planetarion'da tek bir gezegen ile işe başlıyorsunuz, daha sonra astreoidleri ele geçiriyorsunuz vs... Strateji sevenlerin bir göz atmasını öneririm. www.planetarion.com

İlgili Yazılar

BroodWar 1.08 En sonunda Çıktı

sundance

Aylardır beklediğimiz, InGameVoiceChat, GameReplay ve ComputerAlly gibi inanılmaz özellikleri olan Starcraft BroodWar 1.08 çıktı. Hem de tam benim tatile çıktığım gün :)))

Tabi BroodWar`ın başlangıcından itibaren devam eden Terran sempatizanlığı (Turret`ler 75 mineral!) ve Zerg düşmanlığı (Spawning Pool 200 mineral) burada da ayyuka çıkmış, ama öyle de yeneriz böyle de :)))
Son olarak eğer siz de bizim gibi CD`siz oynuyorsanız BroodWar Cracks asıl gitmeniz gereken yer. Beni aramayın `telefonu çalan ölür` oynuyoruz...

Efsane Geri Dönüyor: Return to Castle Wolfenstein

ganzo66

NTVMSNBC: Herşey yaklaşık 10 yıl önce Activision’un Wolfenstein 3D isimli oyunu piyasaya sürmesiyle başladı. Günümüz bilgisayarlarının henüz emekleme aşamasında olduğu bir dönemde birçok kullanıcının gözdesi olan Wolfenstein 3D, ismini oyun tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı.

Katliamın Oyunu!

PCc0d3r

Bildiğimiz gibi televizyondaki çizgi filmlerin ve bilgisayar oyunlarının içerdikleri şiddetten dolayı sansürlenip sansürlenmemesi uzun süre konuşulmuştu. Peki ya böyle bir şeyin oyun haline geldiğini düşünürsek ?
\r Akli dengesi bozuk Mamoru Takuma, geçen hafta Japonya´nın Osaka kentindeki İkeda İlkokulu´nu basmış ve 8 küçük çocuğu 15 santim uzunluğudaki büyük bir bıçakla vahşice katletmişti. Bunu oyun yapan oyun firmasının peşinde artık polis var =)
\r Ayrintili Bilgi:http://www.hurriyet.com.tr/tekno/turk/01/06/15/15haz3.htm\r

Linux Şenliği Oyun Turnuvası Sonuçları

adervis

1-4 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapılan II. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Oyun Turnuvası'na katılanlar arasında dereceye girenler çeşitli armağanlar kazandılar.

Blizzard ve Activision Birleşiyor

anonim

Oyun dünyasının iki dev firması Blizzard ve Activision birleşiyor [en][tr].

Dünyada oyun piyasası bu kadar hareketlenmişken, Türkiye'de de yeni oluşumları görmek dileği ile.