Entrepreneurs Roundtable İstanbul #3

0
butch
Entrepreneurs Roundtable Istanbul toplantılarının 3.sü 8 Ocak'ta Bilgi Üniversitesinin evsahipliğinde Dolapdere kampüsünde yapılacak. Bu toplantılar bilişim girişimcileri ile yatırımcıları biraraya getirmeyi amaçlıyor.

Etkinlik sitesi ve kayıt: http://eristanbul3.eventbrite.com/

İlgili Yazılar

Özgür Web Teknolojileri Günleri 2012 Etkin Katılım Çağrısı

coskung

Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından ikincisi geçen yıl düzenlenen etkinlikte, 3 paralel oturumda 30'un üzerinde konuşmacının 30'un üzerinde farklı konu başlığı sunduğu etkinliğe yaklaşık 750 kişi katılmıştı.

19-20 Ekim 2012 tarihlerinde İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde üçüncüsü gerçekleşecek etkinlikte yer alacak konu başlıkları:

İstanbul Üniversitesi TEKNOLOJİ GÜNLERİ 2005

iueeorg

Daha önce 2001, 2002, 2003 yıllarında yine Elektrik-Elektronik Kulübü tarafından “Teknoloji Günleri” adı altında gündemdeki teknolojiyi öğrencilerle buluşturmak amacıyla düzenlenmiş olan organizasyon, kampüs genelinde aynı zamanda hem üniversite ortamında edinilen teorik bilginin iş yaşamına hangi şartlarda aktarılabileceğini, kapsamında yer alan firmalar, teknoloji guruları, girişimci iş adamları ile ortaya koyan hem de sağladığı kariyer planlama imkanları ile öğrencilerinin vizyonunu belirlemelerine katkıda bulunan organizasyonların en geniş kapsamlı olanlarındandır.

Web Güvenlik Topluluğu Buluşması - 26 Eylül

anonim

Web Güvenlik Topluluğu tarafından düzenlenen web güvenliği etkinliğine web güvenliği ile ilgilenen herkes davetlidir.

Eskişehir´de Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği Anadolu Üniversitesi'nin düzenlediği Bilim Şenliği'nde 23-24 Ekim tarihlerinde seminerler düzenliyor. Seminerlerde Linux'un genel olarak tanıtılmasının yanı sıra, kurumsal çözümler ve sunucu uygulamaları anlatılıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Pear Nedir? Ne Sağlar?

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Pear Nedir? Ne Sağlar?" isimli seminer 02 Aralık 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.
Konuşmacı : Umut IŞIK