Pear Nedir? Ne Sağlar?

0
adervis
İNETD tarafından düzenlenen "Pear Nedir? Ne Sağlar?" isimli seminer 02 Aralık 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.
Konuşmacı : Umut IŞIK
Seminerin konusu kısaca şöyle;
PEAR kütüphanesinin ne olduğu ve PHP programcılarına neler sağladığı anlatılacaktır. Yaygın olarak kullanılan PEAR kütüphanelerine örnekler verilecektir.

Detaylı bilgiye ve seminer programına İNETD web sayfasından ulaşabilirsiniz. Bina güvenlik kuralları gereği seminerlere mutlaka önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.

Önümüzdeki haftalarda devam edecek seminer ise şunlar;
  • 09 Aralık 2006 PostgreSQL Veritabanı (PostgreSql Kull. Derneği), Devrim Gündüz
  • 16 Aralık 2006 Ruby Programlama Dili'nin Temelleri ve Ruby ile GTK Kullanarak Arayüz Tasarlamak, Pınar Yanardağ

Tüm seminerler için;
Saat : Seminerler saat 14:00' da başlayacaktır. Seminerlerin süresi yaklaşık 150-240 dakika arasında değişmektedir.
Yer : IBM Linux Merkezi
Adres : Büyükdere Caddesi YKB Plaza B Blok, Levent/İstanbul
e-posta : bilgi@inetd.org.tr

İnternet Teknolojileri Derneği
inetd.org.tr

Görüşler

0
simor
Ruby.. 26 aralık değilmiydi?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Marmara Üniversitesi`nde Linux Seminerleri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 4-5 Mayıs tarihlerinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde linux seminerleri düzenleniyor. Linux'tan FreeBSD'ye, Squid'den Samba'ya kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı bilgi -

Ruby on Rails Sunumu

anonim

Tarih :10 Şubat 2006 Cuma Saat 13:30
Yer: Odtü Teknokent İkizler

Ruby on Rails , Ruby tabanlı bir Web Application Framework. Basitliği ve yüksek verimi ile birçok yazılım geliştiriciyi kendine bağlıyor. Bu sunumda Rails ile ilgili asağıdaki konular incelenecek.

Programlama Nasıl ÖğretilMEmeli

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Chris Stephenson, kısa süre önce Kütahya'daki Akademik Bilişim etkinliğinde gerçekleştirdiği "Programlama Nasıl Öğretilmemeli" sunumunun genişletilmiş halini İstanbul'da, 8 Şubat Perşembe günü 11:00'da gerçekleştirecek.

CeBIT Bilişim eurasia

mambo

Cebit 2002 fuarı 3-8 Eylül tarihleri arasında başlıyor. Bu sene Cebit'e Almanya, Bulgaristan, Hollanda, İngiltere ve Kore'den bilgisayar ve telekominikasyon firmaları da katılıyor. Cebit'in bu sene yaptığı bir değişiklik te isim ve logo değişikliği, tabi bütün hepsi bununla da sınırlı değil. Bilişim Fuarının teknoloji meraklıları ziyaretçilerinden başka vazgeçilmezi promosyon canavarları da bu sene tabi ki fuardaki yerlerini fazlasıyla alacaklardır. Bu canavarlarla fazla uğraşmak istemiyorsanız benim tavsiyem fuarı, 10:00 - 13:00 arası ziyaret etmenizdir. Fuarla ilgili daha ayrıntılı bilgi için CeBIT Bilişim eurasia

Yeditepe Üniversitesi Linux ve Özgür Yazılım Semineri

coskung

Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma grubu işbirliğiyle; 26 Şubat 2009 Perşembe günü, 14-16 saatleri arasında "Linux ve Özgür Yazılım" semineri düzenleniyor. Enver Altın'ın vereceği seminer, Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Kampüsü'nde, Mühendislik ve Mimarlik Fakültesi Binası, B310 numaralı sınıfta. Katılım her zaman olduğu gibi ücretsiz.