Fazlamesai.net Ankara´da!

0
anonim

İlgili Yazılar

Seminer: “Linux Nedir ?“

anonim

Linux Kullanıcıları Derneğini ve CEIT kulübü tarafından düzenlenecek Olan “Linux Nedir?“ seminerine hepinizi bekliyoruz...!!!

Tarih: 15 Aralık 2006 Cuma, Saat 13:00-15:00
Yer: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü - A 202 Salonu-Beşiktaş
Konuşmacı: Gökmen Göksel

Seminer: Model View Presenter tasarım kalıbı

anonim

Konu: Model View Presenter tasarım kalıbı
Yer: ODTÜ Teknokent Ikizler Konferans Salonu
Zaman: 7 Nisan Cuma 13:30 Sure 1.5 saat

MVP (Model View Presenter) tasarım kalıbı MVC (Model View Controller) tasarım kalıbının bir varyasyonu ve özellikle Rich Client GUI uygulamalarinda (WinForms, Swing'in, vb. kullanıldığı) View nesnesine ait EventHandler, ActionListener tarzı işlemleri "Presenter"a delege ederek MVC'ye göre iyi bir ayrım sağlıyor. Bu sunumda MVP'ye ait aşağıdaki konuları inceleyecegiz.

Antalya´da iki gün boyunca linux seminerleri!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve Akdeniz Üniversitesi, Antalya'da 4-5 Kasım tarihlerinde iki gün boyunca linux seminerleri düzenliyor. Temel bilgilerden sunuculara, programlamadan güvenlik duvarlarına kadar birçok konunun kapsanacağı seminerler Akdeniz Üniversitesi'nde yapılacak. - Ayrıntılı bilgi -

Doğadan Esinlenen Bilgi İşlem

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün düzenlediği kamuya açık bilgisayar bilimlerinin gelecek haftaki konuğu İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Dr. Şima Uyar.

"Nature Inspired Computing" başlığı altında doğadaki fenomenlerden esinlenerek geliştirilen bilgi işlem uygulamalarına değinecek olan Dr. Uyar, evrimsel algoritmalar, karınca kolonisi optimizasyonu, yapay bağışıklık sistemleri, yapay sinir ağları, vb. konulara değinecek ve özelikle evrimsel algoritmaların uygulama alanları üzerinde duracak.

5 Ocak Penguenler Buluşuyor

penguencg

5 Ocak Cumartesi günü Ankara EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) eğitim salonunda[1] 13.00'da buluşalım diyoruz. Yeni yılın başında hevesli penguenlerle buluşmak, dernekte yeni yılda neler yapacağımızdan bahsetmek ve katkı vermek isteyenlerle bir araya gelmek istiyoruz. Eğer siz de bu buluşmaya katılmak istiyorsanız bize iletişim bilgilerinizi (telefon numarası) göndererek[2] haber verebilirsiniz.